Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva subota u mjesecu

FOTO Incident na molitvi u centru Zagreba: Policija privela nekoliko osoba, jedna je pljunula na Pernara

Ivan Pernar i prosvjednici protiv molitelja na zagrebačkom Trgu bana Jelačića
Ivan Pernar i prosvjednici protiv molitelja na zagrebačkom Trgu bana Jelačića Vanesa Pandzic / CROPIX
Aktualno Galerija Molitelji na zagrebačkom Trgu bana Jelačića - 1 Molitelji na zagrebačkom Trgu bana Jelačića - 1 Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX Molitelji na zagrebačkom Trgu bana Jelačića - 2 Molitelji na zagrebačkom Trgu bana Jelačića - 2 Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX Molitelji na zagrebačkom Trgu bana Jelačića - 3 Molitelji na zagrebačkom Trgu bana Jelačića - 3 Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX Prosvjed protiv molitelja na zagrebačkom Trgu bana Jelačića - 1 Prosvjed protiv molitelja na zagrebačkom Trgu bana Jelačića - 1 Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX +14 Prosvjed protiv molitelja na zagrebačkom Trgu bana Jelačića - 2 Galerija 1/19 >>
Molitelji su i ovog mjeseca izašli na trgove i ulice hrvatskih gradova, a u Zagrebu je opet bilo incidenata.

I prve subote u travnju su se na zagrebačkom Trgu bana Jelačića okupili molitelji, ali i prosvjednici, od kojih su neki legli na tlo.

Ondje je ponovo stigao i Ivan Pernar. Policija je privela nekoliko osoba, jednu nakon što je Pernaru pljunula u lice, a snimku toga je Pernar objavio na svojem TikTok profilu.

Jedan je mladić pokušao uzeti transparent prosvjednice, izvijestila su 24sata. Nakon naguravanja se u sve uključila policija, mladić je počeo bježati po Jelačićevu trgu, ali je na kraju uhvaćen i priveden.

Ivan Pernar i prosvjednici protiv molitelja na zagrebačkom Trgu bana Jelačića Policija lovila mladića po zagrebačkom Trgu bana Jelačića, a sve je snimao Ivan Pernar Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Pročitajte i ovo Oleg Butković, Zoran Milanović i Josipa Pleslić Nova objava na Facebooku Milanović o porukama ministra Butkovića i Josipe Rimac: "Gadljivo je čitati kako HDZ-ovci mogu sve, a drugi neka idu iz države"

Molitelji danas, osim u Zagrebu, mole u Osijeku, Splitu, Dubrovniku, Zadru, Karlovcu, Slavonskom Brodu, Virovitici, Vinkovcima, Šibeniku i Trogiru.

Molitelji mole za: domovinu, mir i obraćenje hrvatskog naroda, muškarce – da postanu duhovni autoriteti u obitelji koji će hrabro svjedočiti i prenositi katoličku vjeru, život u predbračnoj čistoći, za čednost u odijevanju i ponašanju te za obnovu katoličkih brakova, prestanak pobačaja i otvorenost bračnih parova životu, autentične i beskompromisne crkvene pastire i nova duhovna zvanja, duše u čistilištu i osobne nakane.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene