Obavijesti Video Pretražite Navigacija
36 milijuna kuna

Mljekari kroz iduća dva tjedna dobivaju zaostale poticaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mljekari će u iduća dva tjedna dobiti sve zaostale poticaje, čiji je ukupni iznos oko 36 milijuna kuna.

Tajnik udruge proizvođača mlijeka Osječko-baranjske županije naglasio je kako su mu to obećali u Agenciji za plaćanje u poljoprivredi.

Pročitajte i ovo Zdravstvo, ilustracija - 2 Subvencije za ostanak Pogledajte kako ova županija planira doskočiti kroničnom nedostatku liječnika: "Ona je to vidjela i u roku od mjesec dana došla je kod nas" Ilustracija Biram Hrvatsku Mali interes Hrvata za povratkom u domovinu i uz mjeru Vlade, demograf: "To nije cifra kojom bi čovjek riješio probleme zbog kojih je otišao"

>> Ekskluzivno: Građani podupiru mljekare, ali ne i blokade prometnica

Do zastoja pri isplati poticaja došlo je zbog promjena s računima. Zaostatke će dobiti i mljekari koji imaju dug u poreznoj, a već ovaj petak ide isplata premija za mlijeko za prosinac prošle godine.

"Sve ide kompjuterski, automatski i gdje zapne, bilo je nekih promjena žiro računa pa su sve morali ručno ispravljati pogreške. Samo da ljudi znaju da se radi, da će biti ispalćeni poticaji u roku od dva tjedna", rekao je Milan Kosanović, iz Udruge proizvođača mlijeka Osječko-baranjske županije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene