Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je prijavila Srđana Mladinića, jednog od osumnjičenika afere Podravka, da je kao direktor i vlasnik splitskog SMS-a tvrtku oštetio za 584.156 kuna.


Neslužbeno saznajemo, da je policija između ostalog utvrdila i da je svojoj kćeri isplatio 377.000 kuna predujma za poslovni put na koji nikad nije otišla. Policija je rezultate istrage poslala Županijskom državnom odvjetništvu.

Vezani članci Slika nije dostupna Radnici SMS-a i bez plaće beru masline Slika nije dostupna 'Kredit' SMS-u iznosio čak 165 milijuna kuna?

Inače, Mladinić je prije nekoliko mjeseci ispričao medijima da otkad je pušten iz Remetinca i ostao bez SMS-a, da živi bez prihoda, a brine se i za kćer Srđanu, koja je zbog multiple skleroze završila u invalidskim kolicima. Rekao je da se povukao iz javnosti, te u potpunosti posvetio izlječenju kćeri.

>> Obiteljska drama vlasnika SMS-a: Život na rubu egzistencije

Kaže kako mu izoliranost teško ne pada jer mu takav životni stil odgovara, a svoje probleme smatra sastavnim dijelom života. Od imovine mu je ostao samo stan i mobitel, pa se cijela obitelj našla na rubu egzistencije.