Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kćer mu završila u invalidskim kolicima

Obiteljska drama vlasnika SMS-a: Život na rubu egzistencije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donedavno uspješni poduzetnik, 55-godišnji Srđan Mladinić danas proživljava najteže životne trenutke.

Otkad je pušten iz Remetinca i ostao bez SMS-a, Mladinić živi bez prihoda, a brine se i za kćer Srđanu, koja je zbog multiple skleroze završila u invalidskim kolicima. Za Nacional je ispričao kako se povukao iz javnosti, te u potpunosti posvetio izlječenju kćeri.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Slika nije dostupna Naknade odbijene Kad bolest postane rupa u zakonu

Kaže kako mu izoliranost teško ne pada jer mu takav životni stil odgovara, a svoje probleme smatra sastavnim dijelom života. Od imovine mu je ostao samo stan i mobitel, pa se cijela obitelj našla na rubu egzistencije. Za osnovne životne troškove te troškove liječenja za Srđanu, ali i suprugu Mirjanu, koja boluje od iste bolesti, ipak su dobili novac. Njihov dugogodišnji poznanik, Juroslav Buljubašić, uspio je skupiti 100 tisuća kuna i to im donirao.

>> Slučaj Podravka: Mladinić pušten iz zatvora

>> Radnici SMS-a i bez plaće beru masline

'Znam da nisam napravio ništa loše i, čak i da mogu, svoju prošlost ne bih nimalo promijenio. Ne žalim se ni na što i jedino što me zanima jest kako pomoći Srđani', rekao je Mladinić Nacionalu. Ako na sudu uspije dokazati svoju nevinost, kao slobodan čovjek po četvrti put namjerava početi ispočetka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene