Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Donedavno uspješni poduzetnik, 55-godišnji Srđan Mladinić danas proživljava najteže životne trenutke.


Otkad je pušten iz Remetinca i ostao bez SMS-a, Mladinić živi bez prihoda, a brine se i za kćer Srđanu, koja je zbog multiple skleroze završila u invalidskim kolicima. Za Nacional je ispričao kako se povukao iz javnosti, te u potpunosti posvetio izlječenju kćeri.

Vezani članci Vesna i Oliver Dragojević (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Vesna Dragojević prvi put progovorila o Oliverovim posljednjim trenucima: "Kako reći da je kraj, da je sve gotovo?" Nora Rogošić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Majka djevojčice (4) koja još uvijek čeka spinrazu: ''Svaki dan je lutrija i zahvalite Bogu na svakom danu s vašim djetetom''

Kaže kako mu izoliranost teško ne pada jer mu takav životni stil odgovara, a svoje probleme smatra sastavnim dijelom života. Od imovine mu je ostao samo stan i mobitel, pa se cijela obitelj našla na rubu egzistencije. Za osnovne životne troškove te troškove liječenja za Srđanu, ali i suprugu Mirjanu, koja boluje od iste bolesti, ipak su dobili novac. Njihov dugogodišnji poznanik, Juroslav Buljubašić, uspio je skupiti 100 tisuća kuna i to im donirao.

>> Slučaj Podravka: Mladinić pušten iz zatvora

>> Radnici SMS-a i bez plaće beru masline

'Znam da nisam napravio ništa loše i, čak i da mogu, svoju prošlost ne bih nimalo promijenio. Ne žalim se ni na što i jedino što me zanima jest kako pomoći Srđani', rekao je Mladinić Nacionalu. Ako na sudu uspije dokazati svoju nevinost, kao slobodan čovjek po četvrti put namjerava početi ispočetka.