Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas na Bundeku

Mladiću kojeg je pregazila hitna oštećen vid, a tinejdžericu čeka teška operacija: ''Nije to striček namjerno...''

Nesreća sa hitnom pomoći na Bundeku, ilustracija - 3
Nesreća sa hitnom pomoći na Bundeku, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Mladiću kojeg je prošle srijede pregazilo vozilo hitne pomoći na zagrebačkom Bundeku ozbiljno je oštećen vid, a jednu od tinejdžerica čeka teška operacija.

Najteže ozlijeđeni mladić kojeg je na Bundeku pregazilo vozilo hitne pomoći uskoro će s jedinice intenzivnog liječenja biti preseljen na odjel.

Izvan je životne opasnosti, ali put oporavka i dalje je dug. Zbog oštećenja krvnih žila vratne kralježnice došlo je do problema u centru za vid i ravnotežu, no liječnici se nadaju najboljem, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Opet je izbio veliki požar u stambenom tornju u Ajmanu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima - 1 Nije prvi put VIDEO/FOTO Dramatična snimka požara u stambenom tornju: Vatra je gutala neboder, a vjetar je raznosio žar po gradu

Pročitajte i ovo Boris Banjan, zamjenik zapovjednika JVP Osijek Spašene dvije osobe Požar u Osječkoj bolnici! Šef vatrogasaca otkrio što se zapalilo: "Imali smo dramatičnu dojavu, sve je bilo puno dima"

Druga tinejdžerica, koja je također teže nastradala, u ponedjeljak je iz Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj prevezena u Kliniku za traumatologiju, u kojoj će nastaviti liječenje.

Njezin otac upozorio je da je uzrujana je zbog prijatelja, ali i raznih netočnih informacija o okolnostima nesreće, a nijedno ne krivi vozača: ''Kći mi je rekla: 'Tata, striček to nije napravio namjerno, ja mu opraštam i nisam ljuta na njega.'''

Pokušao je i doći preko odvjetnika do pritvorenog vozača hitne, a čak ga je i htio posjetiti da mu sam to kaže, ali s obzirom na to da je vozaču određen istražni zatvor, odvjetnik je rekao da to nije moguće.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene