Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bori se za život

Napad na vojnika snimile kamere: "Radi se o brutalnom cipelarenju"

Aktualno Galerija Požega - 3 Požega - 3 Foto: DNEVNIK.hr Požega - 1 Požega - 1 Foto: DNEVNIK.hr Tin Kovačić Tin Kovačić Foto: DNEVNIK.hr +0 Požega - 2 Galerija 1/4 >>
Liječnici se bore za život 21-godišnjeg mladića koji je noćas pretučen i s teškim ozljedama pronađen na parkiralištu. O slučaju se oglasilo i Ministarstvo obrane jer je mladić pripadnik vojske. Oglasila se i policija koja je objavila da je priveden 20-godišnjak kojeg dovode u vezu s napadom.

Na parkiralištu na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u subotu je pronađen teško ozlijeđen 21-godišnjak u besvjesnom stanju. Ministarstvo obrane izvijestilo je da je riječ o pripadniku Hrvatske vojske koji je bio u besvjesnom stanju, a tijekom događaja je pripadnik vojske bio izvan službe.

Policija je izvijestila da je uhićen 20-godišnjak koji se dovodi u vezu s navedenim događajem.

U Dnevnik Nove TV uživo se iz Požege s najnovijim informacijama javio reporter Tin Kovačić.

 

"Neslužbeno doznajem da je oko pola tri ujutro dogodio brutalan napad na mladića kojeg su snimile i nadzorne kamere. Zabilježeno je ono što bismo u žargonu mogli nazvati 'brutalnim cipelarenjem', odnosno opetovanim i snažnim udarcima noge u glavu koji je već bio bez svijesti", rekao je.

"Nakon toga se napadač udaljava s tog mjesta, a hrvatski vojnik ostaje ležati. Doznajemo da je policija, nakon dolaska do mjesta napada, nedaleko zatekla i 20-godišnjeg osumnjičenika koji se pravio da ne zna što se dogodilo i da im želi pomoći", dodao je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija sve istražuje Policija utvrdila tko je muškarac čije su tijelo izvukli iz ribnjaka u Gradištu

Vojnik je, istaknuo je Kovačić, u bolnicu došao u jako teškom stanju te se ondje morala obaviti i reanimacija.

"Nažalost moramo reći da se to teško stanje nastavilo sve do sada, da su ozljede opasne po život i da se liječnici u svakom trenutku bore za njega. Riječ je o ozljedama glave, unutarnjem krvarenju, ali i ozljedama drugih dijelova tijela koje dodatno otežavaju i ovako teško liječenje", rekao je reporter.

Na kraju je javljanja Kovačić rekao da se o motivima još ništa ne zna, ali da je doznao da su i napadač i žrtva iz istog malog mjesta u okolici Požege. Također je rekao da su roditelji vojnika, koji inače žive u Njemačkoj, na putu prema Požegi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene