Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dobit će zahvalnicu

Upoznajte hrabre policajce koji su spasili živote: Toni i Marko na rukama iznosili korisnike iz gorućega doma za starije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabri i brzi, dvojica mladih policajaca Policijske postaje Omiš, 26-godišnji Toni Nuić i 25-godišnji Marko Jurčević brzom i hrabrom reakcijom spasili su više korisnika doma za stare i nemoćne u kojem je izbio požar.

Odmah po zaprimanju dojave o požaru u domu za starije i nemoćne Providenca u Dugom Ratu Toni Nuić i Marko Jurčević, koji su kontrolirali promet, odmah su sjeli u službeni automobil te se zaputili u dom.

Pročitajte i ovo Požar u Berlinu Više od 160 vatrogasaca u akciji VIDEO Drama u Njemačkoj: Izbio požar u tvornici kemikalija, šire se otrovni plinovi Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

Na mjesto događaja došli su prvi, i to nakon samo dvije minute od dojave. Ušli su u dom koji je bio pun dima te je vidljivost u hodnicima i sobama bila slaba, ali pomoću baterijskih svjetiljki koje su imali sa sobom ispratili su pokretne korisnike doma, a više njih nepokretnih iznijeli su na rukama. Po dolasku vatrogasaca na mjesto događaja, pomogli su u evakuaciji korisnika doma.

Mladi policijski službenici pokazali su izuzetnu hrabrost te su na taj način pokazali kako je policijskim službenicima uvijek primarni cilj zaštita života, a svojim postupkom pokazali su kako je policija životni poziv, objavila je splitsko-dalmatinska policija.

Hrabri policijski službenici bit će predloženi za dodjelu prigodne nagrade, a načelnik Dražen Vitez uručit će im zahvalnicu povodom obilježavanja Dana policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene