Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BLAGDANSKO IZNENAĐENJE

Prva je spremno pružila ruku za cijepljenje u Hrvatskoj, a sada joj je Dnevnik Nove TV ispunio božićnu želju da upozna Mislava Bagu

Aktualno Galerija Mislav Bago i Branka Aničić Mislav Bago i Branka Aničić Foto: DNEVNIK.hr Branka Aničić - 2 Branka Aničić - 2 Foto: DNEVNIK.hr Branka Aničić - 1 Branka Aničić - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Branka Aničić i Martina Bolšec Oblak Galerija 1/4 >>
Prva koja je spremno pružila ruku za cijepljenje u Hrvatskoj je bila Branka Aničić. Zagrebačka umirovljenica u ovih je godinu dana dala puno intervjua, a u jednom od njih otkrila nam je koga na televiziji najviše prati - našeg Mislava Bagu. Pa smo joj ispunili blagdansku želju.

Reporterka Nove TV Martina Bolšec Oblak dočekala je zagrebačku umirovljenicu Branku Aničić - prvu cijepljenu u Hrvatskoj - u Domu za starije. Za blagdan joj je donijela dobru vijest: u posjet joj je dovela najdražeg novinara - reportera Nove TV Mislava Bagu.

"Sve vaše novinare jednako cijenim i volim, ali gospodin Bago malo možda odskače".

Na najavu Bolšec Oblak da je Bago čeka ispred Doma, gospođa Branka Aničić nije mogla sakriti iznenađenje. Srdačno se pozdravila s najdražim novinarom i kazala kako je počašćena njegovim dolaskom.

Popričali su zatim na klupi ispred Doma o svemu pomalo. Aničić je kazala kako se u potpunosti cijepila, pa i protiv gripe. Na pitanje je li zbog najnovije podjele - umjesto na ustaše i partizane - na cijepljene i necijepljene - izgubila neke prijatelje, Aničić je kazala kako necijepljenih jako malo poznaje.

Prati situaciju s novim sojem - omikronom i malo se pribojava, no priznaje da ne treba praviti dramu. Potrebno je zaštititi se i pridržavati epidemioloških mjera.

S djecom, unucima i praunucima, kako je kazala, komunicirala je uglavnom telefonom. U šali kaže kako nema pametni telefon, nego glupi, ali joj služi.

Pročitajte i ovo Branka Aničić - prva cijepljena protiv koronavirusa - 1 Ima i obožavatelje Prva cijepljena Hrvatica popila kavu na otvorenom nakon više od četiri mjeseca: ''Posebno se veselim posjeti praunuka''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Štićenica doma za starije Primila i drugu dozu: Prabaka Branka prva se cijepila u Hrvatskoj i jedva dočekala docjepljivanje

Otkrila je i da dobro zdravlje održava brzim hodanjem - uglavnom u kvartu. Znala je napraviti i sedam kilometara.

Prava superbaka - za Olimpijadu.

Na pitanje što želi u 2022. godini, kaže kako bi htjela da pandemiji bude kraj. Priznaje da je optimist, jer je to jedino što nas može izvući iz negativnih okolnosti.

Bagi i gošći Dnevnika pridružila se i Martina Bolšec Oblak, kojoj je gospođa Branka priznala da je Bago jako obazriv prema ljudima u godinama. Nije mogla sakriti oduševljenje zbog razgovora. Na kraju je poželjela da se sretnu svi u nekom sretnom okruženju i atmosferi.
Ne pije ništa preko 50 godina, no u tu čast, kako je kazala -  nešto bi popila - pa šta bude - bude.

  

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 


 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene