Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SUD ODLUČIO

Bulj oslobođen optužbi: "Progonili su me jer nisam pristajao na sulude mjere Stožera"

Miro Bulj
Miro Bulj Foto: DNEVNIK.hr
Sinjski gradonačelnik Miro Bulj oslobođen je optužbi za narušavanje javnog reda i mira jer je 2021. pustio glazbu, unatoč policijskom upozorenju. U to vrijeme bile su na snazi epidemiološke mjere zabrane okupljanja nakon ponoći.

"Općinski prekršajni sud u Sinju oslobodio me optužbi za remećenje javnog reda i mira, jer sam na dan Alke, na prepunoj sinjskoj pijaci, 2021. u dva navrata pustio glazbu koju je policija vlasnicima kafića naložila ugasiti. Tada su još na snazi bile sulude epidemiološke mjere koje su zabranjivale okupljanje iza ponoći", objavio je u utorak sinjski gradonačelnik Miro Bulj.

On je zaključio kako je očito je činjenica da je kao gradonačelnik bio DJ i dobar domaćin svim gostima koje je policija željela rastjerati.

 

"To je jedan od razloga zbog kojih su me Plenković i Božinović uporno proganjali, ali s tim progonom putem razno raznih inspekcija nastavljaju i dalje", zaključio je Bulj te istaknuo da nije htio pristati na podjelu građana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uoči Sinjske alke Sinjski gradonačelnik Miro Bulj nakon "uskrsnice" isplaćuje i "alkaricu": Poznato koliko će iznositi novčana pomoć

Pročitajte i ovo Miro Bulj negoduje zbog dolaska Andreja Plenkovića u Split I to na fakultetu VIDEO Pogledajte kako je Miro Bulj negodovao zbog dolaska Plenkovića u Split: "Isključit ću vam vodu"

"Na kraju sam u toj odluci ostao usamljen među gradonačelnikom u Hrvatskoj. Jedino mi je važno da je narod bio i ostao uz mene", dodao je u objavi na svom Facebooku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene