Tužbu protiv gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića najavila je bivša pročelnica zagrebačkog Gradskog ureda za gospodarstvo Mirka Jozić.

Galerija Mirka Jozić Ivan Gržić Gradski stan u Zagrebu +2 Gradski stan u Zagrebu

Bivša pročelnica zagrebačkog Gradskog ureda za gospodarstvo Mirka Jozić zbog zaštite ugleda i dostojanstva najavila je tužbu protiv gradonačelnika Tomislava Tomaševića.

Tomašević je u utorak objavio da je Grad privatnoj zaštitarskoj tvrtki Bilić-Erić, čiji je suvlasnik i njezin muž, plaćao čuvanje praznih gradskih stanova i poslovnih prostora za višestruko veću cijenu. Odvjetnik tvrtke Bilić-Erić poručuje da su to neistine te da i oni razmišljaju o sudskoj tužbi.

Tomislav Tomašević Iz Bilić-Erića se oglasili o Tomaševićevim tvrdnjama: "Iznesen je čitav niz difamacija i neistina"

Tomislav Tomašević Tomašević objasnio zašto je dao posao Pripuzu i otkrio za koliko je milijuna muž Bandićeve pročelnice čuvao prazne gradske stanove i poslovne prostore

''Mi mislimo da odgovornost za tako štetan ugovor nije na tvrtki, nego je, prije svega, na Gradskoj upravi, onim ljudima koji su odlučili da će se tako čuvati gradska imovina na način koji je apsurdno skup i neučinkovit'', rekla je Danijela Dolenec, zamjenica zagrebačkog gradonačelnika.

''Mi u svakom slučaju podržavamo namjeru gradonačelnika Tomaševića da uvede red u Gradsku upravu. Razumijemo njegove namjere. Međutim, ne razumijemo motive i razloge zbog čega je iznosio neistinite podatke, iako je imao uvid u svu relevantnu dokumentacije, poručio je Ivan Gržić, odvjetnik tvrtke Bilić-Erić Security.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju