Obavijesti Video Pretražite Navigacija
postrožuju mjere

Susjedi od subote u kafić samo s COVID potvrdom: "Situacija je katastrofalna. Ako treba, neka se uključi i nuklearna inspekcija!"

Zbog dramatične epidemiološke situacije u Srbiji su postrožene kontrole provođenja postojećih mjera te su najavljene nove.

"Od subote u 22 sata uvodimo COVID propusnice za sve ugostiteljske objekte u zatvorenom prostoru", rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Kazala je i kako su postrožene inspekcije o provođenju epidemioloških mjera.

"Epidemiološka situacija je i dalje katastrofalna. Zatražili smo još prošlog tjedna od svih inspekcija da rade na kontroli postojećih mjera. Ako treba, neka se uključi i nuklearna inspekcija! Samo da vidimo da se poštuju postojeće mjere", kaže Brnabić.

COVID potvrde za ugostiteljske objekte bit će nužne od subote u 22 sata. Uz taj dokument bit će potrebno pokazati i osobnu iskaznicu ili putovnicu. Za to vlada danas mora donijeti uredbu, javlja Nova.rs.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene