Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Visoki rejting Holy

'Voljela bih da ORaH aktivira ljude koji su zgađeni politikom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica stranke ORaH Mirela Holy komentirala je visoki rejting njezine stranke i nje same.

Nakon što je istraživanje Crobarometra pokazalo relativno visok rejting stranke ORaH-a i visok osobni rejting Mirele Holy, ona je to komentirala za Dnevnik.hr.

Pročitajte i ovo Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Zanimljivi podaci Kako su glasale žene, za koga nisu glasali muškarci, kome su povjerenje dali mladi? Glasački listići Porazni podaci Biračko pravo (ni)je obveza? Izlaznost već godinama u stalnom padu

'Vjerujem u kontinuirani rad. Ovo je naravno nagli rast, ja više volim kada to ide postepeno. Ne znam što to znači za druge stranke, vjerojatno smo nekima uzeli nešto birača, ali ja bih osobno voljela da Orah aktivira ljude koji su zgađeni politikom', rekla je Holy.

Sljedeća Vlada nemoguća bez Mirele Holy ili Saveza za Hrvatsku

Stranka ORaH-a, prema istraživanju Crobarometra, u veljači doseže čak 4,4% što je četvrti rejting na nacionalnoj razini. O Mirele Holy pozitivan dojam ima čak 65% birača. Ta brojka Mirelu Holy stavlja na drugo mjesto liste popularnosti među političkim liderima čiji se rejtinzi prate.

'Pred nama stoji još puno rada, naravno da sam presretna zbog ovih rezultata, ali puno je još rada pred nama da postanemo još prepoznatljivija stranka. Nadam se da ćemo imati još više povjerenja od građana', zaključuje Holy.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene