Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao napise

Mrsić: HNS ne minira ekonomske smjernice Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić izjavio je danas da se u vladajućoj koaliciji razgovara o svakom zakonskom prijedlogu, pa nije točno da HNS minira Vladine ekonomske smjernice.

"HNS ne minira ekonomske smjernice Vlade, o svemu normalno razgovaramo", rekao je Mrsić komentirajući medijske napise da se HNS protivi ukidanju porezne olakšice na prvu nekretninu i time minira ekonomske smjernice Vlade.

>> Poslodavci šokirani: Otpremnine će dobiti i radnici koji su dali otkaz!

U povodu najave Nikice Gabrića da će osnovati novu političku stranku kojoj je prethodio Forum kroz kojega je propagirao tzv. treći put, novinari su Mrsića pitali razgovara li se u SDP-u o mogućem koaliranju s tom budućom strankom.

"Što je treći put? SDP je na lijevoj strani, okuplja srodne stranke i ne vidim prostora za treći put", odgovorio je Mrsić koji je sudjelovao na okruglom stolu o izmjenama Zakona o radu u organizaciji Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske udruge poslodavaca.(Hina)

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Posljednji dan kampanje Peđa Grbin predstavio politiku koalicije: "HDZ je do tipfelera prepisao naš program za umirovljenike" Anka Mrak Taritaš TKO JE ANKA MRAK TARITAŠ? Porazili su je i Bandić i Tomašević, optuživana je za preplaćivanje Gunje, a u Saboru je bila najaktivnija zastupnica

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene