Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić izjavio je danas da se u vladajućoj koaliciji razgovara o svakom zakonskom prijedlogu, pa nije točno da HNS minira Vladine ekonomske smjernice.


"HNS ne minira ekonomske smjernice Vlade, o svemu normalno razgovaramo", rekao je Mrsić komentirajući medijske napise da se HNS protivi ukidanju porezne olakšice na prvu nekretninu i time minira ekonomske smjernice Vlade.

>> Poslodavci šokirani: Otpremnine će dobiti i radnici koji su dali otkaz!

U povodu najave Nikice Gabrića da će osnovati novu političku stranku kojoj je prethodio Forum kroz kojega je propagirao tzv. treći put, novinari su Mrsića pitali razgovara li se u SDP-u o mogućem koaliranju s tom budućom strankom.

"Što je treći put? SDP je na lijevoj strani, okuplja srodne stranke i ne vidim prostora za treći put", odgovorio je Mrsić koji je sudjelovao na okruglom stolu o izmjenama Zakona o radu u organizaciji Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske udruge poslodavaca.(Hina)

Vezani članci Predrag Štromar (Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL) Maras Štromaru: "Jeste li još uvijek ministar?", on kaže da HDZ i HNS razgovaraju Robert Jankovics (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Znakovita izjava zastupnika mađarske manjine Jankovicsa o HNS-u: "Imam dojam da nećemo ostati zajedno"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook