Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazvala prometnu nesreću

Ministrica Žalac o pokretanju istrage: "Neka DORH radi svoj posao"

Ministrica Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr)
Ministrica Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ministrica Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac uoči današnje sjednice Vlade nije bila raspoložena za komentiranje pokretanje istrage zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je prije mjesec dana, s nevažećom vozačkom dozvolom, naletjela na 10-godišnjakinju.

"Neka DORH radi svoj posao", tek je kratko poručila ulazeći u Banske dvore.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić kazala je pak kako je "član Vlade pod istragom zbog nevažeće dozvole".

"Ta je nesreća već toliko u javnosti obrazlagana", kazala je ministrica.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić na pitanje hoće li ta afera utjecati na rezultate HDZ-a na europskim izvorima kazao je kako smatra da ona neće predstavljati veliki teret

"To ne može bitno otežati. Program stranke i ljudi koji se natječu nešto su sasvim drugo od incidentalnih situacija za koje treba vidjeti koliko su teške", rekao je Kujundžić.

Podsjetimo, zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je prije mjesec dana, s nevažećom vozačkom dozvolom, naletjela na 10-godišnjakinju protiv ministrice regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijele Žalac u svojstvu okrivljene otvoreno je istraživanje te se ministrica nalazi u statusu okrivljene.

Iz nadležnog državnog odvjetništva navode kako je riječ o uobičajenoj zakonskoj proceduri u sklopu koje se provode dokazne radnje kako bi se odlučilo o odbacivanju prijave ili podizanju optužnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene