Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

"Meni ništa nije strano"

Nakon što je na jedan dan "postala dijete", Murganić obilazila vrtiće i gradilišta: "Meni ništa nije strano"

Ministrica demografije Nada Murganić obišla Varaždinsku županiju (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Ministrica demografije Nada Murganić obišla Varaždinsku županiju (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Ministrica demografije Nada Murganić obišla Varaždinsku županiju (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ministrica demografije Nada Murganić obišla Varaždinsku županiju (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ministrica demografije Nada Murganić obišla Varaždinsku županiju (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Ministrica demografije Nada Murganić obišla je dva zagorska gradilišta.

Gradnju Centra za socijalnu skrb u Novom Marofu, koje je Ministarstvo demografije financiralo s osam milijuna kuna i dogradnju vrtića u Marčanu, blizu slovenske granice. Proširenje tamošnjeg vrtića ministarstvo je pomoglo s milijun, dok je u ostale hrvatske vrtiće uložilo 117 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Ante Mikulić poteškoće u razvoju Ante (6) napokon može u gradski vrtić: "Iza nas je šest godina borbe..." Matea Ćorić Brunović i Irena Zorica Ježić Vidović - 4 Sredstvo za čišćenje stavilo u usta Osnivačica vrtića: "Dijete je počelo plakati, vjerojatno ga je peklo"; Toksikologinja poručuje: "Upute proizvođača se često ne čitaju"

Ministrica se obradovala posjetu vrtiću, kao nastavku na utorak, kada je imala ulogu djeteta. Podsjetimo, ministrica je utorak provela glumeći da je djevojčica u udomiteljskoj obitelji. Boravila je u udomiteljskoj obitelji Britvec u Bakru.

Ministrica se prilikom obilaska gradilišta prisjetila cijelog svog radnog vijeka. "Ja imam 38 godina radnoga staža na terenu, meni ništa nije strano, nepoznato. Bila sam ja i s korisnicima i u izgradnjama..."

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene