Ministrica demografije Nada Murganić obišla je dva zagorska gradilišta.

Galerija


Gradnju Centra za socijalnu skrb u Novom Marofu, koje je Ministarstvo demografije financiralo s osam milijuna kuna i dogradnju vrtića u Marčanu, blizu slovenske granice. Proširenje tamošnjeg vrtića ministarstvo je pomoglo s milijun, dok je u ostale hrvatske vrtiće uložilo 117 milijuna kuna.

Vezani članci Nastavak priče oko paketića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Stručnjakinja o podjeli paketića: Nejasno je o kakvim se paketima radi i po kojem je kriteriju odabran vrtić Ministrica za demografiju Nada Murganić (Foto: Dnevnik.hr) Murganić o "aferi paketi": "Poklone s istim naljepnicama nosili smo i djeci u Nazorovoj"

Ministrica se obradovala posjetu vrtiću, kao nastavku na utorak, kada je imala ulogu djeteta. Podsjetimo, ministrica je utorak provela glumeći da je djevojčica u udomiteljskoj obitelji. Boravila je u udomiteljskoj obitelji Britvec u Bakru.

Ministrica se prilikom obilaska gradilišta prisjetila cijelog svog radnog vijeka. "Ja imam 38 godina radnoga staža na terenu, meni ništa nije strano, nepoznato. Bila sam ja i s korisnicima i u izgradnjama..."