Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oglasio se i centar

Ministarstvo pokreće hitni nadzor nakon Severininih optužbi na račun zaposlenika u Centru Maksimir

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike pokrenulo je postupak izvanrednog upravnog nadzora nad zakonitosti rada i postupanja Centra za socijalnu skrb Zagreb, Podružnice Maksimir, vezano za slučaj Severine Vučković.

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike pokrenulo je postupak izvanrednog upravnog nadzora nad zakonitosti rada i postupanja Centra za socijalnu skrb Zagreb, Podružnice Maksimir, nakon optužbi koje je vezano za rad nekih zaposlenika iz sustava socijalne skrbi iznijela pjevačica Severina Vučković. U tijeku je prikupljanje i izdvajanje dokumentacije o čitavom slučaju, piše N1.

Severina je iznijela niz optužbi na račun dijela zaposlenika sustava socijalnog rada, zbog svega što je doživjela s bivšim partnerom Milanom Popovićem u borbi za skrbništvo nad sinom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna otvorila dušu Severina iznijela šokantne detalje o borbi za skrbništvo nad sinom: "Pala sam na 48 kila od stresa, ovo je priča o majci koju maltretiraju"

''Centar za socijalnu skrb Zagreb pridržava se važećih zakonskih odredbi prilikom obavljanja svoje djelatnosti, te djeluje u svrhu interesa, dobrobiti i zaštite prava mlt. djeteta. Odluku o sadržajima roditeljske skrbi, kada roditelji ne mogu postići dogovor, donosi isključivo nadležni Sud na temelju utvrđenih činjenica i dokaza. Na navode iz teksta portala Halter ovaj Centar nema komentara'', odgovorili su za N1.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene