Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne prevoze samo ministre

Jednima dovoljna četiri, a drugima treba 20: Evo koliko je vozača zaposleno u hrvatskim ministarstvima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je otkriveno da je Blaž Curić samo jedan od šest vozača u ministarstvu Tomislava Tolušića, postavlja se pitanje koliko je vozača zaposleno u kojem ministarstvu.

Dvadeset vozača ima MORH, čime je na samom vrhu po broju vozača. Iz MORH-a ističu da njihovi vozači voze i za Ured predsjednice, kao za Oružane snage.

Pročitajte i ovo Wang YI, kineski ministar obrane "Bit ćemo snaga mira" Ministar svjetske velesile priznao da je s Rusijom ostvaren potpuno nov model odnosa: "Produbit ćemo stratešku suradnju s Moskvom" Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal"

Ministarstvo prometa i pravosuđa ima sedam vozača, a po jednog manje ima u ministarstvima zaštite okoliša, gospodarstva, demografije i obrazovanja.

Najmanje vozača je u ministarstvima turizma, graditeljstva, zdravstva i uprave, točnije po četiri vozača u svakom od navedenih ministarstava, piše N1 televizija.

Vozači, prema riječima ministarstava, ne prevoze samo ministre. Za prijevoz ministra zadužen je jedan, ili najviše dva vozača, a ostali voze druge dužnosnike ili su dostavljači.

Podsjetimo, USKOK je u srijedu pokrenuo istragu protiv Blaža Curića zbog sumnje da je dojavio informatičaru Franji Vargi da mu se sprema uhićenje zbog lažiranja SMS-ova za Zdravka Mamića, ali i bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka i potpredsjednika te stranke Milijana Brkića.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene