Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

čak 208 novih slučajeva

Ministar Vili Beroš o rekordnom broju novozaraženih: "Sustavi su spremni za jesen, imamo iskustva iz ožujka i travnja"

Ministar Beroš
Ministar Beroš Foto: DNEVNIK.hr
Ministar Zdravstva Vili Beroš u Jelsi je kazao kako moramo biti korak ispred virusa te da su žarišta pod kontrolom nakon što je danas u Hrvatskoj zabilježen rekordan broj novozaraženih koronavirusom.

Od početka pandemije Hrvatska danas bilježi najgori dan s čak 208 novozaraženih. Stožer apelira na građane da budu odgorni i drže se mjera. Ministar zdravastva Vili Beroš u Jelsi je dao izjavu u povodu ovog negativnog rekorda.

Pročitajte i ovo Vili Beroš Sramotan slučaj Nakon našeg teksta ministar Beroš najavio: "Postoji rješenje za pacijente koje muče termini za dijalizu" Vili Beroš Nakon Plenkovića VIDEO Vili Beroš poručuje s TikToka: "Zapratite ovaj profil, stisnite plusić"

Ministar kaže da su žarišta pod kontrolom, a nove mjere ne želi najavljivati unaprijed.

"Kontrolom radnog vremena nadamo se utjecati na ta žarišta. Bitno je pratiti razvoj situacije i po potrebi donositi nove mjere", kazao je ministar te dodao kako smo spremni za jesen.

"Moramo biti korak ispred virusa. Imamo iskustvo iz ožujka i travnja i pripremamo zdravstveni sustav i ostale sustave. Nemoguće je predvidjeti što će biti, zdravstveni sustav mogao se brzo prilagoditi. Bit ćemo spremi na jesen, imamo razrađene planove", istaknuo je Beroš.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene