Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpisi za opoziv

Oporba o Kuščeviću: "Što se tiče njegova nerada u ministarstvu, možemo reći da je uspješno i temeljito proveo reformu zemljišta u Nerežišćima"

Anka Mrak Taritaš kandidatkinaj za EU izbore (Foto: Dnevnik.hr)
Anka Mrak Taritaš kandidatkinaj za EU izbore (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Anka Mrak Taritaš kandidatkinaj za EU izbore (Foto: Dnevnik.hr) Anka Mrak Taritaš kandidatkinaj za EU izbore (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Anka Mrak Taritaš Amsterdamska koalicija (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
SDP traži ostavku ministra Kuščevića. Uz potporu drugih oporbenih klubova u saborsku proceduru uputit će zahtjev za njegovim opozivom. U svakoj ozbiljnoj državi, smatra predsjednik stranke Davor Bernardić, slučajem ministra Kuščevića već bi se bavilo Državno odvjetništvo.

"Ovo nije opoziv koji je iniciran zbog političke odgovornosti, ovo je opoziv zbog ozbiljne sumnje na korupciju, zlouporabu i povredu dužnosti", rekao je predsjednik SDP-a Davor Bernardić obrazlažući njihov zahtjev za opozivom.

Pročitajte i ovo Krešo Beljak, predsjednik HSS-a U Samoboru HSS se okupio na Glavnoj skupštini stranke, Beljak poručio: "Pokazali smo jedinstvo koje je nužno pred izbore" Krešo Beljak i Zlatko Fumić (Foto: Dnevnik.hr) Što se događa? Dok Krešo Beljak kritizira Plenkovića i vladajuću stranku, HSS-ov Fumić im se "klanja do poda"

I Most je za opoziv ministra Kuščevića.

"Most će i ja osobno potpisati taj opoziv. U samoj raspravi navest ćemo mi još neke druge. Što se tiče Lovre Kuščeviča i njegova nerada u Ministarstvu uprave, možemo samo konstatirati da je uspješno i temeljito proveo reformu zemljišta u Nerežišćima", rekao je predsjednik Mosta Božo Petrov.

"Samo je pitanje koliko ta afera treba biti velika da bi se gospodin Plenković odrekao", izjavila je u Saboru predsjednica GLAS-a Anka Mrak-Taritaš.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak rekao je da je HNS sam sebi kriv za sve što im se događa i da sam sebe baca u povijest jer je potpisao koaliciju s HDZ-om.

"Teško mi je suditi što će gospoda iz HNS-a napraviti, oni su manje-više ultimativno tražili ostavku Kuščevića i sada se više ne mogu povući", rekao je Beljak.

"Plenković očito gleda samo ono što je u njegovu interesu. Puno je žetončića više boja, tko zna kako će proći pitanje Kuščevića. Novi su izbori jedini način da vratimo povjerenje građana", zaključio je Beljak.

Aktualno Alisson oduševio obranom Messiju: Uzvratio mu za golčinu s Camp Noua na turniru za pamćenje Alisson brani Messijev slobodnjak (Foto: AFP) Alisson brani Messijev slobodnjak (Foto: AFP) Foto: Afp Lionel Messi puca slobodni udarac (Foto: AFP) Lionel Messi puca slobodni udarac (Foto: AFP) Foto: Afp Alisson brani Messijev slobodnjak (Foto: AFP) Alisson brani Messijev slobodnjak (Foto: AFP) Foto: Afp Alisson brani penal Paragvaju (Foto: AFP) Alisson brani penal Paragvaju (Foto: AFP) Foto: Afp Alisson Becker (Foto: AFP) Alisson Becker (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Alisson najbolji vratar u Engleskoj ((Foto: AFP) Nogomet Alisson oduševio obranom Messiju: Uzvratio mu za golčinu s Camp Noua na turniru za pamćenje 1/6 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene