Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministar Zlatko Komadina u petak je završio u bolnici.


Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatko Komadina zaprimljen je u petak 17. veljače, u Zavod za gastroenterologiju Kliničkog bolničkog centra Zagreb - Rebro.

Vezani članci U požaru bolnice poginulo 14 ljudi - 3 Ministar, njegov zamjenik i direktor bolnice dali ostavke nakon stravične nesreće u Tetovu: "To je moralni čin" Požar COVID bolnice u Makedoniji - 5 U požaru COVID bolnice u Tetovu 14 je osoba izgubilo život: Ministar objavio koliko je zdravstvenih djelatnika ozlijeđeno

>> 'Došla su nova europska pravila'

U tijeku je internistička obrada, te je radi daljnje dijagnostike danas poslijepodne i hospitaliziran u istome Zavodu, stoji u priopćenju koje je danas poslano redakcijama iz ureda za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske.

U vladinom priopćenju nije navedeno zbog kojih je točno tegoba ministar Komadina zaprimljen u bolnicu.

Vlada je ovu vijest objavila i na Twitteru te su napisali. 'U tijeku je internistička obrada, rade se pretrage. I mi se nadamo da će ministar uskoro biti bolje.'

Neslužbeno doznajemo da su liječnici zabrinuti gubitkom kilaže. Otkako je stigao u Zagreb, Komadina je izgubio oko 12 kilograma.