Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Komentirajući reklamu ministarstva obrta, jedan je ministar otkrio da mu baš i ne cvjetaju ruže.


Ministar Gordan Maras novcem je poreznih obveznika sam sebi platio reklamu na radiju. Riječ je o reklami 'Vjetar u leđa' koja se ovih dana emitira, i ministar je u njoj posebno dao istaknuti - vlastito ime.

Vezani članci Gordan Maras - 3 Hajdaš Dončić u Dnevniku Nove TV otkrio da se Maras može vratiti u SDP. No hoće li to biti tek nakon izbora novog šefa zagrebačkog ogranka? Peđa Grbin, SDP Čistka u SDP-u: Rajko Ostojić, Maras, Brumnić i Vukas isključeni iz stranke. Oglasio se Gordan Maras: "Nikada svoje stavove neću prodati za bilo čiju naklonost"

'Prijavite svoje projekte i dat ćemo vam vjetar u leđa. Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i ministar žele vam puno uspješnih projekata u tekućoj poslovnoj godini', završava reklamni spot kojim Maras promovira dodjelu bespovratnih sredstava malim i srednjim poduzetnicima. Evo što o reklami kažu njegove kolege.

Za obnovu pruge stigla ponuda 47 mil. eura skuplja od predviđene cijene?!

'Ako to potiče Ministarstvo onda je sasvim svejedno hoće li u reklami biti spomenuto ime ministra, valjda se zna tko je ministar u tom ministarstvu. Pa on je spomenuo sam sebe? To je sad stvar stila, mi Bračani kada nam ostane mjesta ne spominjemo sami sebe, nego napišemo, prodajem ulje', kaže ministar uprave Arsen Bauk.

'Nisam to niti čuo niti vidio iz razloga da sam malo onako, u depresiji zadnje vrijeme, imam monetizaciju, HŽ, tako da se ne bavim drugim ministarstvima', priznao je ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook