Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon predsjedništva

Ministar Grlić Radman komentirao izbore u Crnoj Gori, ali i otkrio da ne prati Playboy

Gordan Grlić Radman
Gordan Grlić Radman Foto: Goran Mehkek/Cropix
Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a izjave za medije dali su ministar Vili Beroš i Gordan Grlić Radman.

Nakon što je završila sjednica Predsjedništva HDZ-a izjave za medije dao je ministar Vili Beroš koji je ponovio prijašnje stavove nakon sastanka s liječnicima. 

Naglasio je da svi skupa imaju jasno viđenje o tome kako unaprijediti hrvatski zdravstveni sustav, a o zahtjevima liječnika i eventualnim novim rokovima izjasnit će se nakon konzultacija.

Pročitajte i ovo Ministar Beroš Nastavljaju se pripreme za štrajk Beroš nakon sastanka: "Ako ne dobiju rokove, vjerojatno će reći da slijedi štrajk, a ja ću pitati je li to legitimno"

Pročitajte i ovo Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV pacijenti će biti zbrinuti Liječnici idu u štrajk: "Mi nismo mala djeca, mi smo ozbiljni ljudi, zdravstvo je u kolapsu, kuća gori i to treba početi gasiti"

Nakon njega je ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman naglasio da sutra i prekosutra imaju sastanke NATO-a vezane uz sigurnosne aspekte te ponovio da Hrvatska daje podršku Ukrajini na svim područjima od samih početaka.

Komentirao je i izbore u Crnoj Gori te pobjedu Jakova Milatovića rekavši: "To je izbor građana Crne Gore, riječ je o mladom čovjeku koji naglasio da će država nastaviti europski put, želimo vjerovati da će to tako i biti te da će Crna Gora biti i jača i čvršća na tom putu".

Pročitajte i ovo Marlene Schiappa Brani ženska prava Francuska ministrica koja je pozirala za Playboy uzvraća na kritike, pogledajte što je poručila na Twitteru

"Hrvatska podržava europski put Crne Gore", naglasio je, dodavši da što se tiče same Hrvatske, zasigurno smo usmejreni kako će se predsjednikova politika reflektirati na status i manjine u toj zemlji. 

Na upit da prokomentira potez francuske ministrice koja pozirala za Playboy rekao je da on ne prati Playboy, ali da ministrica radi svoj posao, a drugo ga ne zanima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene