Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Dnevnik Nove TV, večeras u 19.15 sati

Ministar Đuro Popijač u Dnevniku Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar gospodarstva Đuro Popijač gostuje u Dnevniku Nove TV u 19.15.

Ministar Popijač govorit će o novonastaloj situaiji oko Ine i njene privatizacije nakon što je započeta istraga o pranji novca rilikom kupnje dionica najveće hrvatske naftne kompanije. Popijač će otkriti iduće poteze Vlade te što se planira izmjenama Zakona o privatizacije Ine.

Pročitajte i ovo Provjereno: Šljunak - 7 Krađa trajala mjesecima Neki su odvozili po malo, neki utovarivali bagerima... sve dok nije nestalo dvije trećine brda: "To je sve na otvorenom" Marko Bočina i Davor Štern - 1 ŠTO SE KRIJE IZA OPTUŽBI? Energetski stručnjak o jadikovkama iz Budimpešte: "Izuzeće od sankcija bi trebalo isteći ovih dana, stoga je najbolje optužiti Hrvate"

>> HANFA prijavila da su dionice Ine kupljene opranim novcem!

Tijekom ovog tjedna bilo je najavljeno da će Vlada na današnjoj sjednici predložiti izmjene Zakona o privatizaciji Ine po kojima nitko ne bi mogao imati više od 49 posto dionica hrvatske naftne kompanije. Premijerka Jadranka Kosor je napomenula je kako će se pratiti i odluke Hanfe, kao i ako bi se eventualno nastavilo stjecanje dionica Ine 'na tako netransparentan način'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene