Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"imao sam se prilike uvjeriti"

Ministar Filipović: "Trgovački centri u New Jerseyju u SAD-u ne rade nedjeljom"

Aktualno Galerija Davor Filipović na poslovnom forumu Udruge Prsten - 1 Davor Filipović na poslovnom forumu Udruge Prsten - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Davor Filipović na poslovnom forumu Udruge Prsten - 4 Davor Filipović na poslovnom forumu Udruge Prsten - 4 Foto: Dnevnik Nove TV Davor Filipović na poslovnom forumu Udruge Prsten - 3 Davor Filipović na poslovnom forumu Udruge Prsten - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Davor Filipović na poslovnom forumu Udruge Prsten - 2 Galerija 1/4 >>
Ministar gospodarstva, Davor Filipović, na poslovnom forumu Udruge Prsten koja okuplja Hrvate iz Bosne i Hercegovine, osvrnuo se na prijedlog zabrane rada nedjeljom.

Rekao je kako ne očekuje značajnije gubitke za trgovce. Opisao je svoja iskustva s radom trgovačkih centara u Sjedinjenim Državama.

Pročitajte i ovo Davor Nađi Šteti malim trgovcima i radnicima Fokus o zabrani rada nedjeljom: "Neka Ustavni sud ukine taj diskriminatorni zakon" Split doskočio zabrani rada nedjeljom - 2 Političko prepucavanje Zbog neradnih nedjelja pale teške riječi, a obrtnici upozoravaju: "Goste ne zanima koji je dan"

"Primjerice, u Sjedininjenim američkim državama u državi New Jersey trgovački centri ne rade nedjeljom. Sam sam se u to imao prilike uvjeriti jer sam tamo živio dvije godine i ništa se spektakularno ne događa. Naime promet se prelije na ostale dane u tjednu, a i dalje se grade trgovački centri", kaže ministar Davor Filipović.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene