Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sučeljavanje u Koprivnici

Milošević i Milinović novinare tražili da se 'pokupe', Karamarko odustao na pola puta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo Domagoj Ivan Milošević i Darko Milinović pojavili su se večeras u Koprivnici na predizbornom sučeljavanju uoči izbora za novog šefa HDZ-a.

Iako najavljen, Tomislav Karamarko nije došao zbog, kako je to službeno rečeno, obiteljskih razloga. Izvori koji su bili večeras u Korivnici tvrde da je odustao na pola puta prema ovom gradu jer se preplašio svog lošeg nastupa popodne u Bjelovaru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kolumna Tatjane Krajač Kakvog vođu treba HDZ? Slika nije dostupna Istraživanje Dnevnika Nove TV Ekskluzivno: Što bi izabrali birači HDZ-a

Davorka Bošnjak, koordinatorica Stožera Tomislava Karamarka, izjavila je za Dnevnik.hr da je Karamarkov nastup bio dobar te je odbacila tvrdnje da je Karamarko odustao iz tog razloga. 'Njegov nastup je bio super, bilo je OK. Danas su svi imali 15 minuta za izlaganje i svi su lijepo i pristojno izložili svoje, atmosfera je stvarno bila odlična', rekla je Bošnjak.

'Da nije htio Karamarko ne bi došao ni u Bjelovar, no, nakon Bjelovara je morao otići zbog privatnih obveza. Inače, Karamarko će koprivničko-križevačku županiju posjetiti idući petak, a sutra ide u Požegu i Slavonski Brod', dodala je Bošnjak.

Jadranka Kosor i Milan Kujundžić nisu željeli doći na sučeljavanje sa svim kandidatima za šefa HDZ-a, već će se samostalno u Koprivnici predstaviti idući tjedan. Milošević i Milinović novinarima su poručili neka se 'pokupe' s dijela sučeljavanja za kojega će im članovi stranke postavljati pitanja, i to zbog toga 'da bi bili slobodniji'. (A.E./VLM))

>> Karamarko ponudio jedno od potpredsjedničkih mjesta Coneru

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene