Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Držimo do ove županije'

Karamarko ponudio jedno od potpredsjedničkih mjesta Coneru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat HDZ-a Tomislav Karamarko objavio je svoj prijedlog potpredsjednika stranke.

'U mom prijedlogu stranačkog vodstva Bjelovarsko-bilogorska županija dobit će mjesto jednog od potpredsjednika stranke jer je naš kandidat Marijan Coner i time smo željeli pokazati da držimo do ove županije te da su došla neka druga vremena kada će se više držati do ljudi na terenu', kazao je Tomislav Karamarko odgovarajući na novinarska pitanja danas u Kukavici nedaleko od Bjelovara gdje je županijski HDZ uz konstituiranje novog županijskog odbora upriličio i predstavljanje kandidata za predsjednika stranke.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

Nastavljajući u istom tonu kazao je da će, pobijedi li na izborima, sigurno promijeniti odnose u stranci koja je danas čvrsto centralizirana i u kojoj univerzalna pamet dolazi isključivo iz Zagreba. Tom prilikom osvrnuo se i na teške riječi i prljavštinu koja se posljednjih dana čula u kampanji ističući da prljava kampanja samo šteti stranci te da on sam nikada neće napadati nikoga od svojih protukandidata.

>> Kosor: Imam najbolju ekipu za vodstvo HDZ-a

Osim Karamarka u Kukavici svoj program i viziju budućnosti stranke predstavili su i Darko Milinović te Domagoj Ivan Milošević, dok će Milan Kujundžić isto učiniti u subotu, a Jadranka Kosor u utorak. Osvrčući se na informaciju da je Karamarko ponudio Marijanu Coneru jedno od potpredsjedničkih mjesta u stranci, Darko Milinović je kazao da je blokovska podjela dijeljenja fotelja i dovela HDZ u današnju situaciju.

'Ja idem sa svojim programom i tražim potporu od članstva i izaslanika te ne dijelim fotelje', istakao je Milinović. Što se pak prljavštine u kampanji tiče, kazao je da on javno otvoreno, javno i glasno postavlja pitanja a ne ispod stola te da to nije prljava kampanja. 'Smatram da je dilanje dokumenata ispod stola prljava igra, a ne otvorena pitanja na javnoj sceni', kazao je Milinović dodajući da je to po njemu vrh demokracije, a da obavještajna zajednica nije demokracija.

Coner: Još ne razmišljam o takvim kombinacijama

Protiv prljave kampanje govorio je i Domagoj Milošević napominjući da on u svojim istupima predstavlja svoj program i sebe te da govori o viziji i budućnosti stranke i države, a ne o svojim protukandidatima. Na primjedbu novinara da mu ankete nisu naklonjene rekao je da je jedina bitna anketa ona kako će 2.200 izaslanika glasovati 20. svibnja, a sve drugo nije važno.

Osvrčući se na Karamarkovu ponudu predsjednik županijskog HDZ-a Marijan Coner kazao je da o takvim kombinacijama još uvijek ne razmišlja naglašavajući da članstvo u ovoj županiji najprije želi čuti predstavljanje svih kandidata, a to znači i preostalo dvoje koji danas nisu bili u Kukavici. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene