Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LIČKI SUSRETI

Milinović: ''Podvaljuju premijeru''; Plenković: ''Vidio sam Dadu. Pitao sam ga da nije opet vozio motor na Grobniku''

Premijer Andrej Plenković posjetio je Liku da bi nazočio i otvaranju Razvojnog centra Ličko-senjske županije. Podvaljuju premijeru, upozorio je bivši lički župan i nekadašnji Plenkovićev stranački kolega Darko Milinović.

Razmirice u Lici među bivšim stranačkim kolegama u HDZ-u ne staju, a novi-stari moment u toj priči je i Razvojni centar Ličko-senjske županije, čijem je svečanom otvorenju danas nazočio i premijer te predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

Nekadašnji HDZ-ov ličko-senjski župan, a danas predsjednik stranke LiPO Darko Milinović još proljetos je javno izražavao nezadovoljstvo upozoravajući da HDZ Ličko-senjske županije odgađa registraciju ustanove koja će rukovoditi Razvojnim centrom te Županije. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna REVITALIZACIJA LIKE Plenković o delimitiranju porodiljnih naknada: ''Sve što ulažemo u ceste i poljoprivredu ima manje smisla ako nas ima manje''
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oprezno Počinje obračun s divljim svinjama u primorskoj općini, stanovnicima izdano upozorenje: "Ostanite u kućama"

"Pitam Andreja Plenkovića podržava li gospodarski terorizam svoje stranke u Ličko-senjskoj županiji", prozivao je tada Milinović bivšeg stranačkog šefa zbog odgađanja otvaranja poduzetničkog inkubatora u Gospiću u koji je uloženo 22,3 milijuna kuna, od čega je 18,6 milijuna kuna bespovratnih sredstava Europske unije.

Milinović se oglasio i danas tim povodom na Facebooku komentirajući da ''podvaljuju premijeru'': ''Danas otvara razvojni centar ličko-senjske županije koji je već otvoren u ožujku. Ipak premijer je premijer''.

 "Vidio sam Dadu maloprije, dobro izgleda, ima dobru boju. Pitao sam ga da se nije vozio na motoru na Grobniku, da nije bilo nekog incidenta. Kaže da je ovaj put prošlo dobro", kazao je Plenković osvrnuvši se na Milinovićevu tvrdnju da otvara već otvoreni Centar.

"To je projekt vrijedan 18, 19 milijuna kuna. Koliko je meni poznato, sve pravne pretpostavke da se on otvori ostvarile su se tek u srpnju i stoga koristim ovu priliku da danas odemo tamo i da damo podršku radu tog Centra'', poručio je Plenković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene