Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opet se oglasio Brkić

'Svatko od nas može i treba pronaći put kojim će doprinijeti boljoj budućnosti naše obje Domovine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milijan Brkić još jednom se osvrnuo na svoje odustajanje od dužnosti ministra branitelja.

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić poručio je kako njegovo odustajanje od dužnosti ministra branitelja ni na koji način ne znači i odustajanje od borbe za hrvatske branitelje i za bolju Hrvatsku.

"Svatko od nas može i treba pronaći put kojim će doprinijeti boljoj budućnosti naše obje Domovine, Hrvatske i BiH, te boljem životu našeg hrvatskog naroda. Na tom putu, u ostvarivanju tog svetog cilja, neizbježna je žrtva, koju podnose svi oni koji žele služiti svom narodu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Ivan Penava Sporna suradnja Hoće li HDZ-ovci ići na smjenu Plenkovića? "To bi značilo rušenje u paranoidnu desnicu" Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene"

To znači ponekad "nositi križ", ponekad poput Sizifa gurati kamen uzbrdo, ali nikad ne odustati i nikada ne izgubiti vjeru", napisao je Brkić na svom facebook profilu.

Zahvalio je i obiteljima poginulih stradalih, nestalih i zatočenih hrvatskih branitelja, hrvatskim ratnim vojnim invalidima, hrvatskim braniteljima te svojim suborcima i prijateljima na brojnim porukama potpore i više od tri tisuće "lajkova“ kojima su ga poduprli tijekom procesa donošenja teških odluka i nakon što je donio tešku odluku - da ne može prihvatiti časnu dužnost ministra hrvatskih branitelja.

"Potez koji povučemo može se ponekad činiti "krivim" ili "ne baš najboljim", ali to je samo jedan korak naprijed, korak prema čvrsto određenom cilju. Vrijeme uvijek pokaže ispravnost naših odluka, a ako smo u njih utkali naše istinsko vjerovanje, istinu, snagu, odlučnost, ponos i dostojanstvo, one će uz Božji blagoslov biti ispravne i korisne za našu Domovinu i naš hrvatski narod", ističe Brkić.

Podsjetivši i na svoj raniji facebook post pod naslovom: "Nemamo pravo odustati od Hrvatske kakvu su sanjali naši branitelji" poručio je kako u skladu s tom porukom nije odustao od Hrvatske.

"Naprotiv, odustajanje od dužnosti ministra hrvatskih branitelja ni na koji način ne znači i odustajanje od borbe za hrvatske branitelje i za bolju Hrvatsku", naglasio je.

Glavni tajnik HDZ-a poručio je i da je naša Domovina najvrijednije što imamo i "zato je trebamo njegovati i čuvati kao svoje dijete" upozorivši kako se ne smije dopustiti da nas malodušni i pohlepni obeshrabre te nas okrenu protiv naše Domovine.

"Nemojmo prihvatiti njihove "otrovne ocjene" kako je naša borba (bila) uzaludna i kako u našoj Domovini nema budućnosti. Oni su joj oduvijek željeli propast, kao što joj mi želimo blagoslov i prosperitet na čemu svim srcem i umom radimo", ističe Brkić dodavši kako naš vrijedan i ponosan hrvatski narod mora ostati živjeti na svom tlu, u svojoj prekrasnoj Hrvatskoj te da od toga nikad ne smijemo nećemo odustati.

Naša budućnost u našim je rukama, a najvećim dijelom ovisi o našem angažmanu, našoj slozi i žrtvi koju smo spremni podnijeti za našu budućnost, za našu djecu. Na grobu našeg prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana pišu riječi njegovog i našeg stoljetnog sna koji je ostvaren: "Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što".

Učinimo svaki posebno, a onda i svi zajedno, našu Hrvatsku boljom zemljom za sve nas, za našu djecu i onakvom Hrvatskom kakvu su sanjali naši branitelji", napisao je Brkić na Facebook profilu. (Hina)

 

[ "UVIJEK I SVE ZA HRVATSKU, A NAŠU JEDINU I VJEČNU HRVATSKU NI ZA ŠTO" ] Poštovane obitelji poginulih, stradalih,...

Posted by Milijan Brkić on Friday, 18 March 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene