Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HDZ je ujedinjen

Brkić o izborima za predsjednika stranke: ''Ne znam tko će se sve kandidirati. Što više, to bolje''

Milijan Brkić, zamjenik predsjednika HDZ-a
Milijan Brkić, zamjenik predsjednika HDZ-a Foto: DNEVNIK.hr
Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić izjavio je u petak novinarima u Saboru da HDZ ima 220.000 članova, kako još ne zna tko će sve biti kandidati na unutarstranačkim izborima i treba pričekati kandidature.

''HDZ ima 220.000 članova, a tko će biti kandidati, još ne znam", rekao je Brkić na pitanje tko će biti njegov kandidat na HDZ-ovim unutarstranačkim izborima.

Pročitajte i ovo Branko Bačić i Sabina Tandara Knezović, reporterka Dnevnika Nove TV GOST DNEVNIKA NOVE TV Hoće li na dan izbora moći raditi trgovine, tržnice, frizerski saloni...? ''Stvorili smo probleme, tamo gdje ih nije trebalo biti" Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

Upitan hoće li se s Mirom Kovačem, Davorom Ivom Stierom i Ivanom Penavom ujediniti protiv premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, Brkić je kratko poručio: ''Cijeli HDZ je ujedinjen." Na pitanje hoće li podržati Plenkovića, kazao je da on sa svima surađuje.

Saborski zastupnik HDZ-a i politički tajnik stranke Ante Sanader negirao je da u stranci postoje podjele rekavši da je na stranačkim izborima uvijek bilo više kandidata.

''Kakva podjela? Pa HDZ je demokratska stranka 30 godina. Znate da je u svim našim izborima bilo više kandidata. To je poželjno, to je festival demokracije", kazao je politički tajnik HDZ-a Sanader odgovarajući na pitanje o tome ''misli li da kandidaturom vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave za višu poziciju u HDZ-u na jednoj strani stranke dolazi do podjela''.

Poručio je kako je to bolje što bude više kandidata na unutarstranačkim izborima. ''Što više, to bolje", rekao je. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene