Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To može donijeti samo dobro'

Milanović: Ovo u Vukovaru može donijeti samo dobro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović pozdravio je današnji posjet srbijanskog predsjednika Borisa Tadića Vukovaru i ispriku na Ovčari ocijenivši kako je to već samo po sebi poboljšanje hrvatsko-srpskih odnosa koji su, kako je rekao, imali svojih velikih padova i malo slabijih uspona i da je ovo jedna faza uspona te da samo može pozdraviti Tadićev dolazak u Hrvatsku.

'Jako mi je drago da je to na inicijativu hrvatskog predsjednika Josipovića i da je tamo bila i hrvatska predsjednica vlade Jadranka Kosor i da se to konačno događa. To može donijeti samo dobro', drži Milanović.

Pročitajte i ovo Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati Slika nije dostupna Paulin Dvor ne umanjuje Vukovar 'Nisam se ispričao zbog Bruxellesa, ne treba nas tjerati da budemo ljudi'

Upitan je li možda neprimjereno da je Tadić u istom danu posjetio Vukovar i Paulin Dvor, Milanović je rekao kako je već ranije izjavio kako će Tadića kritizirati u Srbiji što je došao u Hrvatsku i da u Hrvatskoj neće biti svi zadovoljni i da će biti prigovora, ali da je to samo po sebi čin koj treba pozdraviti.

>> Šeks: Tadićeva izjava je izvrsna

Svakako da je nemoguće usporediti žrtve u Paulin Dvoru s onima u Vukovaru, no one su velike i vječne kao i svaka druga ljudska žrtva, no žrtva Vukovara je ogromna, ali činjenica je da je Tadić to morao napraviti zbog reakcija srbijanske javnosti, jer je on predsjednik Srbije, rekao je Milanović. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene