Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teški dani

Milanović otkrio koji mu je bio prvi posao: ''Krvave ruke sam imao nakon toga, stari me je oženio, potplatio me, bio je loš poslodavac''

Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: DNEVNIK.HR
Međunarodni je praznik rada, a tim povodom predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je na sindikalnom skupu u Tvornici kulture u Zagrebu. Odgovarajući na novinarska pitanja prisjetio se i svojeg prvog posla te otkrio da baš i nije bio dobro iskustvo.

Strani radnici u Hrvatskoj moraju imati ista prava kao i hrvatski radnici, poručio je predsjednik Republike Zoran Milanović u izjavi za medije nakon sudjelovanja na sindikalnom skupu povodom Praznika rada u Tvornici kulture u Zagrebu u Zagrebu gdje je stigao nakon sudjelovanja na obilježavanju operacije Bljesak u Okučanima.

Komentirao je aktualne teme, a potaknut novinarskim pitanjem otkrio je i koji je bio njegov prvi posao te da nije imao baš dobro iskustvo s prvim poslodavcem.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Komentirao aktualne teme Milanović o odnosima sa Srbijom i dolasku Brnabić: "Ona je kurir, ali oni i dalje lupetaju! Dosta više"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Superizborna 2024. Plenkovićeva čestitka za Praznik rada: ''Svima dižemo plaće od 1. siječnja''

''Šmirglao sam ogradu na Krku, to je posao, krvave ruke sam imao nakon toga, stari me je oženio, potplatio me, bio je loš poslodavac'', kazao je kroz smijeh, te dodao da je prvi ''pravi'' posao bio kroz učenički servis u nekoj od gradskih firmi.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene