Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer Zoran Milanović, obilazeći sušom pogođena područja, zaključio je kako je Hrvatska 'slučajna država'


Obilažeći polja od suše stradalog kukuruza, premijer Milanović rekao je kako su ratari, koji su sijali pšenicu prošli dobro, međutim, oni koji su njive zasijali kukuruzom, prošli su loše.

Vezani članci Komunikacijska stručnjakinja Gabrijela Kišiček Komunikacijska stručnjakinja o Milanovićevu govoru: "Govorio je iz srca i pokazao svu svoju retoričku raskoš" Odlikovanja generala iz Oluje u Kninu - 8 Ante Gotovina u kišnom Kninu: "Sretan sam što smo svi zajedno ovdje. Puno je vremena prošlo". Milanović poručio da su ratovi gotovi i da ih je Hrvatska dobila

>> Zoran Milanović u sušom poharanim poljima

Istaknuli su da je općina Babina Greda već treću godinu za redom pogođena elementarnom nepogodom, prije dvije godine to je bila poplava, a prošle i ove godine suša.

>> Jakovina: Štete od suše na su nekim područjima i stopostotne

'Očigledno smo svi prepušteni slučaju, a država koja je prepuštena slučaju je slučajna država', izjavio je Milanović te dodao kako reda mora biti i da se zbog složenosti problemi u poljoprivredi neće moći riješiti u ovoj godini.

Također je najavio da Vlada u ovom slučaju ne može učiniti mnogo. 'Novca nema, odnosno ima ga toliko malo da je to beznačajno', rekao je premijer.(B.D./T.Š./Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.