Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasio se na društvenim mrežama

Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima"

Zoran Milanović - 7
Zoran Milanović - 7 Damir Krajac/Cropix
Aktualno Galerija Zoran Milanović - 7 Zoran Milanović - 7 Foto: Damir Krajac/Cropix Zoran Milanović i Andrej Plenković Zoran Milanović i Andrej Plenković Foto: Cropix/Cropix Zoran Milanović - 15 Zoran Milanović - 15 Foto: Damir Krajac/Cropix Zoran Milanović - 12 Zoran Milanović - 12 Foto: Damir Krajac/Cropix +1 Treba li Zoran Milanović podnijeti ostavku prije izbora? Galerija 1/6 >>
Predsjednik Zoran Milanović rekao je premijeru Andreju Plenkoviću da laže kada kaže da se ne sjeća da je Kolinda Grabar-Kitarović prisustvovala predizbornim skupovima HDZ-a dok je bila predsjednica.

Nova tema obračuna predsjednika i premijera sada je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Nakon što je prvo Zoran Milanović rekao da je ona kao predsjednica RH sudjelovala na predizbornim skupovima HDZ-a, a da Ustavni sud tada nije reagirao, kao što je to učinio u njegovu slučaju, to je komentirao i Andrej Plenković.

"Koliko se ja sjećam, to nije točno. Nije išla na predizborne skupove HDZ-a, apsolutno se ne sjećam takvih situacija", rekao je Plenković nakon sastanka šireg predsjedništva HDZ-a.

Pročitajte i ovo Miroslav Šeparović Zbog interesa javnosti Ustavni sud objavio dokumente sa sjednice na kojoj se odlučivalo o Milanovićevoj kandidaturi

No ubrzo se na svom profilu na društvenoj mreži još jednom oglasio Milanović, koji je ustvrdio da Plenković laže.

"Nikada nisam niti bi mi palo na pamet ovako uniziti dužnost predsjednika Republike kao što je to, ne jednom, učinila Kolinda Grabar-Kitarović. HDZ-ova pouzdanica - najprije iz srca Karamarkova, a onda iz interesa i Plenkovićeva - tumarala je po HDZ-ovim stranačkim dernecima i kao kandidatkinja i kao predsjednica Republike. Ali Šeparović i njegova potkupljena klika s Ustavnog suda nisu tada ni pisnuli, ni upozorenja ni odluke sročili nisu protiv njenog 'sudjelovanja u političkoj izbornoj kampanji'. Ne, već su kao glodavci u tmini samo čekali Plenkovićeve naredbe. A i lažov Plenković se, sada kaže, ne sjeća toga. Sjetit će se kad im nekako s proljeća dođu rijeke pravde i odnesu cijelu tu prljavu naplavinu lažljivaca i gangstera koja predugo uništava i truje Hrvatsku", napisao je Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene