Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanović o Jasmili Žbanić

'U Hrvatskoj je dobila 3 milijuna kuna za film koji će vidjeti sto ljudi. Ja joj kažem: Dobrodošla!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović u emisiji 2U9 komentirao je aktualne događaje.

Nakon što se vratio iz posjeta Bosni i Hercegovini, premijer Zoran Milanović u ponedjeljak navečer je gostovao u na Jabuka TV-u. Rekao je kako je otišao u Mostar, a ne u Sarajevo jer su ga u Mostar zvali, a u Sarajevo nisu.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Zoran Milanović - 2 Na svečanom dočeku Rafalea FOTO/VIDEO "Nisam ga vidio": Pogledajte kako je izgledao prvi susret Plenkovića i Milanovića nakon izbora Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek Iz minute u minutu Predstavnici manjina prelomili: "Podržat ćemo ga za predsjednika Sabora"; bivša ministrica: "Velika koalicija HDZ-SDP za Hrvatsku bi bila najmanja šteta"

Politički analitičar Popov: Zagreb i Beograd se boje prosvjeda u BiH

Osim situacije u BiH komentirao je i neke aktualne teme s domaćeg terena, između ostalog i slučajeve Mustač i Perković.

'Jedan sud je zakon primijenio, a drugi nije. Imam li pravo to reći? Sada imam ne samo pravo, nego i obavezu. Sucima ne možemo ništa i tu ne mogu ništa promijeniti', rekao je premijer Milanović.

A komentirao je i stanje u SDP-u. Kaže kako u njegovoj stranci nema nikakvih sukoba, a upitan o odnosu s predsjednikom zagrebačkog SDP-a, Davorom Bernardićem, kratko je odgovorio: 'Ja ne volim populiste, mo'š me ubit'.

A tek nedavno premijer je čuo za prvu izjavu Jasmile Žbanić u kojoj mu j erekla 'Milanoviću, marš kući.' Evo što je imao za reći na to. 'U Hrvatskoj dobila 3 milijuna kuna za film koji će vidjeti 100 ljudi. Ja joj kažem dobrodošla', poručio je premijer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene