Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objava na Facebooku

Milanović poručio: "Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti"

Zoran Milanović
Zoran Milanović Foto: Screenshot/Facebook Zoran Milanović
Završna video poruka aktualnog predsjednika RH Zorana Milanovića prije izborne šutnje.

Predsjednik RH Zoran Milanović u ponedjeljak navečer je u završnoj video poruci na facebooku poručio kako 'Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti' te je pozvao glasače da izađu na izbore i glasaju 'za sve osim za HDZ'.

"Hrvatska nikada nije imala ovako pokvarenu vladu, u Hrvatskoj se nikada nije kralo kao u ovih osam godina Plenkovićeve i HDZ-ove vlasti. Kradu i smiju nam se u lice", ustvrdio je Milanović.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Zadnji dan kampanje Posljednji rezultati velikog istraživanja Nove TV - sve su karte na stolu, mnogo je birača koji bi mogli presuditi ove izbore

Pročitajte i ovo Tihomir Cipek, politički analitičar Za Dnevnik Nove TV Tihomir Cipek o zadnjim danima kampanje: "Nije bitna melodija, bitno je da imate gromki početak. Milanović je dobio gromki kraj, ali to nije odjeknulo"

Cijelo vrijeme, kaže, na to je upozoravao. "A sada to konačno možemo zauvijek zaustaviti i reći - dosta je! Svi zajedno. Ja sam izašao iz zone komfora i krenuo. Krenite i vi! Nemojte više dopuštati da nam otimaju budućnost i smiju nam se u lice. Ovo je naša zemlja, najbolja i jedina koju imamo. Zemlja za koju se vrijedi i treba boriti", naveo je u objavi.

Podsjeća kako su u srijedu izbori dodajući da su 'ovi izbori više od toga'.

"To je referendum o hrvatskoj budućnosti. Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti. Promjena je moguća i ovisi samo o nama. Zato izađite i glasajte za sve osim za HDZ", stoji na kraju objave predsjednika RH Zorana Milanovića.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene