Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ODLIČNA IGRA

Milanović čestitao reprezentaciji i Daliću: "Svi su igrali odlično od prve minute, nije bilo slabe karike"

Predsjednik Zoran Milanović čestitao je hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, skupa s izbornikom Dalićem na pobjedi te poručio kako su svi od prve minute igrali odlično.

"Čestitam, igrali su sjajno. Rusi su igrali onu vrstu nogometa koju ne voliš, tako da ima neke pravde - ako već nisu primili pet komada da su sami sebi zabili gol. Hrvatska nastavlja s jednim čudesnim nizom kvalifikacija na skoro sva velika natjecanja, europsko i svjetsko prvenstvo.

Samo jednom se nismo kvalificirali, u Južnu Afriku, i to je za zemlju od jedva četiri milijuna stanovnika čudo", izjavio je nakon pobjede hrvatske nogometne reprezentacije predsjednik Zoran MIlanović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEKUJE POBJEDU Predsjednik Milanović s poljudskih tribina u društvu Zvone Bobana navija za reprezentaciju

Istaknuo je kako su svi igrali odlično, od prve minute.

"Malo je nervoza bila veća jer gledaš - sve ide, nikako zabiti gol", kazao je predsjednik te dodao kako je nakon prvog poluvremena razgovarao s ljudima oko sebe i zaključio kako nije znao koga bi mijenjao. Svi su igrali dobro, nije bio slabih karika u momčadi.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović nastavak sukoba VIDEO Milanović: "Ministar se ponaša kao kriminalac. Gdje je novac, tamo su HDZ-ovci"

Milanović se složio s novinarskom konstatacijom kako je Zlatko Dalić najuspješniji hrvatski nogometni izbornik, čestitao je i njemu.

Matu Mišu Kovača predsjednik je vidio na tribinama, ali nije sjedio blizu njega, nego kao i obično, kraj Zvone Bobana, s kojim mu je uvijek zanimljivo razgovarati o nogometu. Od njega je, kako je kazao predsjednik, dosta naučio.

"Koliko god da sam znao nogomet, od njega uvijek nešto naučim, već godinama. Naprosto, čovjek razumije igru bolje nego ja", zaključio je Milanović. 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene