Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Lovrićevom društvu

Bandić se zabavljao na Čolićevu koncertu: Publika ga izviždala, pjevač branio

Milan Bandić na koncertu Zdravka Čolića (Dnevnik.hr) - 3
Milan Bandić na koncertu Zdravka Čolića (Dnevnik.hr) - 3
Aktualno Galerija Milan Bandić na koncertu Zdravka Čolića (Dnevnik.hr) - 3 Milan Bandić na koncertu Zdravka Čolića (Dnevnik.hr) - 3 Milan Bandić na koncertu Zdravka Čolića (Dnevnik.hr) - 2 Milan Bandić na koncertu Zdravka Čolića (Dnevnik.hr) - 2 +0 Milan Bandić na koncertu Zdravka Čolića (Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/3 >>
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u subotu navečer se opuštao na koncertu Zdravka Ćolića u Areni.

Gradonačelnik Milan Bandić odlučio se opustiti uz koncert pjevača zabavne glazbe Zdravka Ćolića. S njim je u društvu bio Ivica Lovrić.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

Pjevač je s pozornice pozdravio gradonačelnika, nakon čega ga je publika izviždala. ''Nemojte tako... Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Mi smo prijatelji'', kazao je Čolić.

Milan Bandić ima razloga za slavlje. U petak je presuda na Županijskom sudu išla u njegovu korist.

Zagrebačkom gradonačelniku i njegovim suoptuženicima Ivici Lovriću i Zdenki Palac sudilo se u aferi štandovi. Sud je zaključio da je Bandić, prihvaćajući zahtjev za pokroviteljstvom nad inicijativom koja je prikupljala potpise za referendum za izmjene izbornog zakonodavstva, postupio u skladu s ovlastima. Istovremeno zaključak kojim je prihvatio pokroviteljstvo, a koji nije isključivao i financijsku pomoć, unutar gradskih stručnih tijela "proveden je u skladu s internim propisima, javno i transparentno".

Uskok je najavio žalbu na oslobađajuću nepravomoćnu presudu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene