Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u subotu navečer se opuštao na koncertu Zdravka Ćolića u Areni.

Galerija


Gradonačelnik Milan Bandić odlučio se opustiti uz koncert pjevača zabavne glazbe Zdravka Ćolića. S njim je u društvu bio Ivica Lovrić.

Vezani članci Milan Bandić pred Burj Khalifom (Foto: Screenshot) Novi Bandićev gaf - fulao vremensku zonu i kontinent: ''Ovo je najatraktivnija europska metropola'' Nuđenje mita novinaru (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica Žalac nije jedina: Pogledajte koji sve političari imaju problema sa zakonom

Pjevač je s pozornice pozdravio gradonačelnika, nakon čega ga je publika izviždala. ''Nemojte tako... Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Mi smo prijatelji'', kazao je Čolić.

Milan Bandić ima razloga za slavlje. U petak je presuda na Županijskom sudu išla u njegovu korist.

Zagrebačkom gradonačelniku i njegovim suoptuženicima Ivici Lovriću i Zdenki Palac sudilo se u aferi štandovi. Sud je zaključio da je Bandić, prihvaćajući zahtjev za pokroviteljstvom nad inicijativom koja je prikupljala potpise za referendum za izmjene izbornog zakonodavstva, postupio u skladu s ovlastima. Istovremeno zaključak kojim je prihvatio pokroviteljstvo, a koji nije isključivao i financijsku pomoć, unutar gradskih stručnih tijela "proveden je u skladu s internim propisima, javno i transparentno".

Uskok je najavio žalbu na oslobađajuću nepravomoćnu presudu.