Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očistili Sljeme

Bandić u lovu na 'krntije'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu projekta 'Svi na zeleno' snage su udružili 'Radio Sljeme', udruga 'Zelene stope' i gradonačelnik Milan Bandić' koji su zajedničkim snagama očistili Sljeme.

Uspješno je završena prva velika akcija čišćenja okoliša u sklopu projekta 'Svi na zeleno' koja je u subotu  održana na vrhu Medvednice u organizaciji 'Radio Sljemena' i udruge 'Zelene stope'. Brojni planinari i ljubitelji prirode odazvali su se pozivu i vrijedno očistili otpatke iz šume. Bilo je tu od papirnatih maramica i razne ambalaže do automobilskih guma i drugog otpada za kojeg je gotovo nevjerojatno da se našao usred zaštićenog parka prirode.

Pročitajte i ovo Sljemenska žičara nema uporabnu dozvolu! - 9 među najskupljima u Europi Odavno je trebala biti otvorena, no još nijednog putnika nije prevezla na Sljeme. Glavna nadzornica radova: "Radimo na učvršćivanju statike" Sljemenska žičara - 4 TEHNIČKI PREGLED 4. OŽUJKA ''Umjereni optimist'' Milan Bandić najavio kad bi se mogla konačno otvoriti sljemenska žičara

FOTO: Paklene slike iz Rajske doline

Vrhunac akcije bilo je izvlačenje jedne od posljednjih olupina iz medvedničke šume, narančastog 'fiće' kojeg su zajednički izvukli zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, poznati fotograf s desetogodišnjim iskustvom izvlačenja olupina diljem Hrvatske Romeo Ibrišević, te novinar Radio Sljemena Ivan Hlupić. Olupina će biti izložena na ovogodišnjoj izložbi cvijeća 'Floraart' na Bundeku, a projekt 'Svi na zeleno' nastavlja se do sredine lipnja različitim aktivnostima u cilju podizanja ekološke svijesti građana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene