Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ups!

VIDEO Pogledajte Bandićev gaf usred Bruxellesa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik nazočio je otkrivanju makete crkve Sv. Marka podno briselskog Atomiuma. Tom prilikom dao mu je novo ime...

Uoči ulaska Hrvatske u Europsku uniju, na briselskom Atomiumu zavijorila se hrvatska zastava, a podno nje, u parku Mini Europa gdje se nalaze poznate građevine iz cijele Europe, postavljena je i maketa crkve Sv. Marka.

Pročitajte i ovo Riba Oglasilo se i Ministarstvo Odluka iz Bruxellesa zabrinula mnoge ribare: Smanjena je godišnja dopuštena kvota izlova jedne vrste ribe Ilustracija Uhićeni su Tinejdžeri planirali teroristički napad na koncertnu dvoranu u Bruxellesu

Tom prilikom u Bruxelles si stigli hrvatski predsjednik Ivo Josipović i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji tijekom govora napravio gaf - čuveni Atomium prekrstio je u Anatomium. 'U podnožju Anatomiuma, gdje se danas ponosno vijori hrvatska zastava u čast hrvatskog predsjednika...', rekao je Milan Bandić u svom govoru.

>> Bandić prekršio članak zakona, ali proći će bez sankcija

Ipak, u očima stranih dužnosnika izvukla ga je prevoditeljica koja je prevodeći njegov govor najpoznatiju briselsku građevinu ipak nazvala pravim imenom. Kako je to zvučalo poslušajte u video klipu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene