Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je na novinarsko pitanje o skorom početku suđenja za aferu štandovi odgovarao neprimjerenim seksističkim izjavama.

Galerija


Učenici zagrebačkih srednjih i osnovnih škola ove će godine od Grada Zagreba dobiti besplatne udžbenike. Neke od njih dijelio je i sam gradonačelnik, Milan Bandić.

Vezani članci Sandra Švaljek (Foto: Borna Filic/PIXSELL) Švaljek na suđenju Bandiću: ''Nisam sudjelovala u donošenju odluka, gradonačelnik ih je donosio'' Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Pravobraniteljica: "Bandićeva izjava novinarki je spolno uznemiravanje"

Na pitanja novinara o aferi štandovi u kojoj mu suđenje počinje za tjedan dana, iz školskih klupa uputio je neprimjerenu seksističku izjavu.

"Jel vi znate da Bandić svima da? Ja da sam žensko, bio bih najbolje žensko. A ja sam jedan mali muškarac, ali ja svima dam", rekao je Bandić, pa nastavio u svom stilu. 

"Je li vi vjerujete da ja njima nisam dao? Ja sam njima dao i više nego što su tražili, ali svoju dezorganiziranost, svoju nesposobnost da se organiziraju, neuspjeh žele prevaliti na gradonačelnika. Ali nije to ništa slučajno. Ali ja sam najbolja dama. Pikova dama", rekao je Bandić