Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prebolio plućnu emboliju

Bandić jutros izašao iz bolnice, u 8 sati već održao kolegij, a ni do kraja dana nema namjeru mirovati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak ujutro izašao je iz bolnice na Jordanovcu, a već u 16 sati čekaju ga gradonačelničke dužnosti obilaska adventskih događanja u gradu.

Milan Bandić, koji je zbog plućne embolije završio u bolnici 7. prosinca, u utorak ujutro je otpušten iz Klinike za plućne bolesti na Jordanovcu.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Ilustracija Afera suhi led Predao se poduzetnik osuđen s Bandićevim suradnikom za milijunsku štetu: Morat će vratiti stotinjak nekretnina

Zagrebački gradonačelnik iz bolnice zapravo neće na kućnu njegu, već je u 8 sati ujutro održao kolegij sa suradnicima, doznajemo iz Gradske uprave.

Bandić će ostatak jutra biti na više sastanaka, a od podneva će početi s javnim dnevnim aktivnostima.

U podne će u Gradskoj upravi primiti Betlehemsko svjetlo mira, u 14 sati bit će na božićnom susretu zapovjednika zagrebačkih ratnih postrojbi u Dvercu.

Gradonačelnik će u 15 sati otvoriti sanjkalište na Cmroku, a u 16 sati krenut će u obilazak adventskih događanja te obići tunel Grič, Strossmayerovo šetalište, Gornji grad i Klovićeve dvore.

Naposljetku, u 19 sati, zagrebački će gradonačelnik na Sljemenu otvoriti skijašku sezonu.

Podsjetimo, Bandić je htio prošlog tjedna nazočiti i svečanom otkrivanju kipa prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, no odgovorili su ga od toga zbog ozbiljno mu narušenog tada zdravstvenog stanja.

Međutim, iz bolničkog je kreveta smijenio gradske zastupnike Neovisnih za Hrvatsku Zlatka Hasanbegovića, Brunu Esih i Anu Lederer s funkcija u upravnim vijećima gradskih kulturnih institucija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene