Obavijesti Video Pretražite Navigacija
o sudbini kuščevića

Milan Bandić ne ide na koalicijski sastanak: ''Gdje su dva, ne treba treći''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić potvrdio je da neće ići na sutrašnji sastanak vladajuće koalicije na kojem će se raspravljati o sudbini ministra uprave Lovre Kuščevića.

Čelnik stranke i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić neće se odazvati na sastanak u Banskim dvorima, na kojem će koalicijski partneri razmatrati slučaj ministra uprave Lovre Kuščevića.

Pročitajte i ovo Marija Vučković, ministrica poljoprivrede 10 najvažnijh točaka Ministrica Vučković nakon sastanka s poljoprivrednicima: "Manje-više je sve uvaženo" Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik

''Uvijek kad premijer sazove sastanak vladajuće koalicije vezan za Grad i državu, mi idemo. Ali ovo su interne stvari HNS-a i HDZ-a i na to ne idemo. Gdje su dva, ne treba treći'', rekao je Bandić.

''Mi surađujemo na projektima, a ne foteljama'', odgovorio je Bandić na pitanje jesu li točne informacije da vidi Milanku Opačić u Vladi. Ljutila su ga ta pitanja, ali je ipak poručio – demokracija je. ''Kako bi rekli naši susjedi, demokratija je, burazeri'', rekao je Bandić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene