Milan Bandić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)
Milan Bandić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić potvrdio je da neće ići na sutrašnji sastanak vladajuće koalicije na kojem će se raspravljati o sudbini ministra uprave Lovre Kuščevića.


Čelnik stranke i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić neće se odazvati na sastanak u Banskim dvorima, na kojem će koalicijski partneri razmatrati slučaj ministra uprave Lovre Kuščevića.

Vezani članci Lovro Kuščević (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Mito, zloporaba položaja i ovlasti...: Kuščeviću dodatno skinut imunitet zbog proširenja istrage Dario Juričan Dario Juričan ima kandidata za državnog odvjetnika: ''Iskusan je majstor, vizionar, omiljen u kolektivu...''

''Uvijek kad premijer sazove sastanak vladajuće koalicije vezan za Grad i državu, mi idemo. Ali ovo su interne stvari HNS-a i HDZ-a i na to ne idemo. Gdje su dva, ne treba treći'', rekao je Bandić.

''Mi surađujemo na projektima, a ne foteljama'', odgovorio je Bandić na pitanje jesu li točne informacije da vidi Milanku Opačić u Vladi. Ljutila su ga ta pitanja, ali je ipak poručio – demokracija je. ''Kako bi rekli naši susjedi, demokratija je, burazeri'', rekao je Bandić.