Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najtraženiji kum

Milan Bandić kum 109. djetetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da kumstva ne odbija, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić mogao bi završiti u Guinessovoj knjizi rekorda. Današnjim krštenjem na dugačku je listu dodao 109. kumče.

Po djetetu za krštenje, najtraženiji kum u državi, navodno daje oko 3.500 kuna, što znači da su ga dosadašnja kumstva stajala približno 390.000 kuna. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Popis portala koji su dobili gradski novac Zagrepčani, znate li koje medije sufinancirate? Slika nije dostupna Svi protiv 'crvenih' Pankretićev plan: Povezati sve demokršćane i osigurati fotelje!

Iako mala Leona još nije svjesna tko je bradati striček, njezin je krsni kum gradonačelnik Zagreba. Leonin otac, boksački prvak kaže da ga nije morao nagovarati. 

Iako je teško povjerovati da uz pretrpani gradonačelnički raspored, Bandić stigne na još 109 strana, u izvršavanje svojih obveza, kum nad kumovima ne sumnja.

'Sve se stigne kad se voli svoj posao i ima beskrajno ljubavi', rekao je Milan Bandić kada je stigao na prvi rođendan male Lucije iz Krnjaka koja ima sedmero braće i sestara. 

No i roditelji su puni razumijevanja za gust raspored kuma, a Bandićevu popularnost objašnjavaju poslovicom: 'Za dobrim konjem se prašina diže.'

Iako na krštenju od kuma dobiju i po nekoliko stotina eura roditelje tvrde, ne zanima novac. 

Kažu kako je to pitanje časti, pa su odlučili da i Lucijina sestra, za krsnog kuma ima, koga drugog nego Bandića. Na popis kumstava tako je već dodan broj 110.

Više o ovoj temi pogledajte u video prilogu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene