Milan Bandić je umoran (Foto: Dnevnik.hr)
Milan Bandić je umoran (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Zagrebački gradonačelnik i dalje ne želi ni potvrditi ni demantirati da će se kandidirati za predsjednika. Nije želio ni komentirati ni napise da u utrku za Pantovčak neće jer mu je narušeno zdravlje.


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak ujutro otvorio je radove na istočnoj strani Avenije Marina Držića. Novinari su ga zamolili da komentira pisanje Večernjeg lista da Bandić neće u predsjedničku kampanju zbog narušenog zdravlja. 

Vezani članci Milan Bandić, gradonačelnik Zagreb - 1 Možda zvuči kao šala, ali nije: Milan Bandić ima Vodič za suzbijanje korupcije Dario Juričan Dario Juričan ima kandidata za državnog odvjetnika: ''Iskusan je majstor, vizionar, omiljen u kolektivu...''

"Ja ne znam što su mediji objavili, ali ja znam što ću reći koncem 9. mjeseca. Mogu vam samo reći da će biti ugodnih iznenađenja", rekao je Bandić.

Bandić je kazao kako je odluka donesena, ali kako će to reći u 9. mjesecu.

"Hrvatskoj je potreban novi Tuđman, netko tko će lupiti šakom u stol", rekao je na proslavi Dana pobjede u Kninu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i zagonetno dodao kako će od rujna sve biti drugačije. 

Mnogi su to protumačili kao najavu njegova uključivanja u bitku za Pantovčak. 

No Večernji list  u ponedjeljak piše kako zagrebački gradonačelnik ne namjerava ulaziti u utrku za predsjedničke izbore. Doznali su to od izvora iz Bandićevog kluba zastupnika kojem je Bandić navodno decidirano rekao da ne ulazi u utrku za predsjednika. 

"Razgovarali smo, htio sam znati ide li ili ne kako bismo se i mi u Klubu mogli pripremiti, vidjeti treba li pomoć u prikupljanju potpisa za kandidaturu, ali je kazao da neće u utrku i iz razloga što mu je zdravlje lošije", kazao je  izvor iz Kluba Stranke rada i solidarnosti za Večernji.