Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Martin je u Zagrebu

Ruka ruku mije: Milan Bandić drvene kućice na Trgu dao u zakup tvrtki svoga vozača – ''Dođi na sučeljavanje u tu prćiju''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na središnjem zagrebačkom trgu održava se manifestacija ''Martin je u Zagrebu''. Otvorio ju je gradonačelnik Milan Bandić, koji je donio odluku da se štandovi na trgu daju u zakup tvrtki u vlasništvu njegova vozača.

Devetnaestu godinu zaredom Grad Zagreb i Zagrebačka županija te vinogradari i vinari s tog područja na središnjem zagrebačkom trgu organiziraju manifestaciju krštenja mošta u mlado vino. Odluku da postavljanje 50 (pedeset) štandova, odnosno drvenih trgovačkih kućica postavi tvrtka vozača Milana Bandića donio je 28. listopada Milan Bandić.

Pročitajte i ovo ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca...

''Dodjeljuje se neposredno na korištenje javna površina, uz obvezu plaćanja naknade, niže navedenim korisnicima...

Društvu EKO SAJAM j.d.o.o., Samobor, Jezerska 7, za postavljanje 50 drvenih trgovačkih kućica, od toga 20 kućica veličine 2,80 x 2,40 m, a 30 kućica veličine 2,50 x 1,80 m, jedne ugostiteljske kućice veličine 2,80 x 2,40 m, i 4 ugostiteljska stola veličine 1,00 x 1,00 m, na lokaciji Trg bana Josipa Jelačića, u vremenu od 9. do 15. studenog 2019., u svrhu edukativno izložbeno promotivno prodajne manifestacije pod nazivom "Martin je u Zagrebu". Za korištenje lokacije određena je ukupna naknada u iznosu od 10.500,00 kuna'', stoji u Zaključku.

Uvidom u Sudski registar, vidljivo je da je direktor tvrtke EKO SAJAM Zdravko Krajina, vozač Milana Bandića.

I redatelj Dario Juričan, aka Milan Bandić, upozorio je na svom profilu kome je gradonačelnik dao kućice te ga je ponovno pozvao na sučeljavanje. I to, kako kaže, u prćiju njegova vozača.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene