Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O aferi nadstrešnice

Bandić: Jelavić je korektan i pošten čovjek!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kratko se osvrnuo na istragu protiv Davora Jelavića, bivšeg zagrebačkog pročelnika.

Milan Bandić danas se kratko osvrnuo na istragu protiv Davora Jelavića rekavši da on tu nema što komentirati jer je Jelavić korektan i pošten čovjek koji je dobro radio svoj posao. Dodao je i da vjeruje da će institucije odraditi svoje.

Podsjetimo, bivši zagrebački pročelnik i bliski Bandićev suradnik Davor Jelavić te još četiri osobe pod istragom su Uskoka zbog sumnje da su malverzacijama oštetili Zagreb za najmanje 6,3 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Namješteni poslovi? AFERA NADSTREŠNICE: Davor Jelavić pod istragom USKOK-a Slika nije dostupna Osmero osumnjičenih Zagreb: Bivši pročelnici pod istragom USKOK-a zbog izmjena GUP-a

FOTO Milan Bandić: Zaposlit ćemo još 100 ljudi na legalizaciji!

Inače, radnice Kamenskog danas su u svome prostoru na Knežiji organizirale Božićni domjenak za građane, gradonačelnika Bandića i predsjednika Josipovića koji danas nije stigao jer je bio spriječen drugim obavezama.

'S puno ljubavi smo napravile kolače i slane kiflice kako bi počastile sve one koji su nam puno pomogli da stanemo na noge. Naš prijatelj Bandić je obećao da ćemo do kraja siječnja dobiti dvije mašine iberdek i štikericu. Sretne smo, jer s njima onda možemo raditi čuda', kazala je Đurđa Grozaj iz udruge Otvoreno Kamensko.

U ponedjeljak će se, naime, bivše radnice Kamenskog dogovoriti s gradonačelnikom i suradnicima o novom prostoru od 250 četvornih metara na Jarunu koji će im Grad uskoro dodijeliti za što kvalitetniji rad.(Agencija VLM/S.V.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene