Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kratko se osvrnuo na istragu protiv Davora Jelavića, bivšeg zagrebačkog pročelnika.


Milan Bandić danas se kratko osvrnuo na istragu protiv Davora Jelavića rekavši da on tu nema što komentirati jer je Jelavić korektan i pošten čovjek koji je dobro radio svoj posao. Dodao je i da vjeruje da će institucije odraditi svoje.

Podsjetimo, bivši zagrebački pročelnik i bliski Bandićev suradnik Davor Jelavić te još četiri osobe pod istragom su Uskoka zbog sumnje da su malverzacijama oštetili Zagreb za najmanje 6,3 milijuna kuna.

FOTO Milan Bandić: Zaposlit ćemo još 100 ljudi na legalizaciji!

Vezani članci Sandra Perković svjedočila u slučaju Milana Bandića - 4 Bošnjaković o iskazu Sandre Perković: "Postoji kazneno djelo lažnog svjedočenja, nisam je gledao na sudu" Slika nije dostupna AFERA NADSTREŠNICE: Davor Jelavić pod istragom USKOK-a

Inače, radnice Kamenskog danas su u svome prostoru na Knežiji organizirale Božićni domjenak za građane, gradonačelnika Bandića i predsjednika Josipovića koji danas nije stigao jer je bio spriječen drugim obavezama.

'S puno ljubavi smo napravile kolače i slane kiflice kako bi počastile sve one koji su nam puno pomogli da stanemo na noge. Naš prijatelj Bandić je obećao da ćemo do kraja siječnja dobiti dvije mašine iberdek i štikericu. Sretne smo, jer s njima onda možemo raditi čuda', kazala je Đurđa Grozaj iz udruge Otvoreno Kamensko.

U ponedjeljak će se, naime, bivše radnice Kamenskog dogovoriti s gradonačelnikom i suradnicima o novom prostoru od 250 četvornih metara na Jarunu koji će im Grad uskoro dodijeliti za što kvalitetniji rad.(Agencija VLM/S.V.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook