Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Već sada svjedočimo čudu''

Odlične vijesti stižu iz Philadelphije: ''Mila je odlično. Nalazi nakon prve terapije ne mogu biti bolji!''

Mila Rončević (Foto: Obiteljski album) - 1
Mila Rončević (Foto: Obiteljski album) - 1 Foto: Obiteljski album
Marin Rončević, otac djevojčice Mile, za koju je cijela Hrvatska skupljala novac kako bi mogla otići na liječenje u Philadelphiju, javio je da su nalazi nakon prve primljene terapije više nego dobri.

Milin je otac na svom profilu na Facebooku objavio prekrasnu vijest - Milini nalazi nakon prve terapije više su nego dobri. ''Dobili smo prvu povratnu informaciju nakon započete terapije. Nalazi su takvi da ne mogu biti bolji nego što jesu, a Mila se osjeća odlično'', napisao je Marin Rončević u objavi.

Pročitajte i ovo Obitelj Mile Rončević za Provjereno (Foto: Provjereno) - 2 PROGOVORIO I O ZAKLADI MILA ZA SVE Marin Rončević iz SAD-a: "Dragi prijatelji, Mila je dobro, nema neke sjajne nalaze, ali to je i očekivano. Čekamo transplantaciju" Marin Rončević (Foto: Dnevnik.hr) "mila je još uvijek dobro" Tata malene Mile najavio osnivanje zaklade za 10-ak dana i uputio emotivnu poruku

Još je jednom zahvalio svima koji su bez razmišljanja pomogli da Mila ode u Philadelphiju i dobije priliku pobijediti opaku bolest. ''Iako je dug put pred nama, već sada svjedočimo čudu'', piše Milin tata.

 

Podsjetimo, dvogodišnjoj Mili Rončević dijagnosticirana je akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7. Njezini roditelji Sanja i Marin Rončević poslali su molbu za pomoć u liječenju kojoj je jedina prilika za spas Dječja bolnica u Philadelphiji. Cijela Hrvatska ujedinila se i pomogla u prikupljanju sredstava kako bi se djevojčici omogućilo da ode na prijekopotrebno liječenje.

U samo nekoliko dana skupljeno je više od 30 milijuna kuna, a Milin otac kazao je da želi osnovati fond koji će, s viškom novca prikupljenog za Milu, pomagati drugoj teškoj bolesnoj djeci. Milin je djed za DNEVNIK.hr prije nekoliko dana otkrio kakvo je stanje s fondom "Mila za sve"

"Što se fonda tiče, u postupku je ispitivanje pravnih okolnosti, koja bi to forma bila i na koji se način to treba organizirati. Do kraja tjedna pravnik bi trebao izići s nekoliko prijedloga, a onda će se odlučiti koja će to forma biti i onda ćemo možda izići pred javnost s konkretnijim podacima", objašnjava djed.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene