Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik Republike Stjepan Mesić, komentirajući izbor Z.Milanovića za predsjednika SDP-a, izjavio je da su sve "prednosti bile na strani Željke (Antunović) ali što je više vrijeme odmicalo to je više prevladavala strana mladosti."


"Ako novi predsjednik stranke bude okupio tim koji je sada bio u natjecanju, ako sada stvori suradnike od njih mislim da je to velika šansa za SDP", rekao je predsjednik Mesić.

Vezani članci Slika nije dostupna Mesić: I Sanadera mogu zamisliti kao predsjednika Slika nije dostupna Milanović: Nema predaje

Na pitanje je li iznenađen pobjedom Milanovića kao
najmlađeg kandidata, Mesić je odgovorio kako "ljudi žele promjene, žele nova lica", da je Milanović "pokazao veliko znanje i vještine" te kako "misli da to nije tako veliko iznenađenje".


U vezi s predstojećim parlamentarnim izborima rekao je da "kako bude vrijeme odmicalo i kampanja protjecala pitanje je kako će se na kraju sve skupa odvijati".

"Nema nijedna stranka sigurno šanse da sama sastavi Vladu, pitanje je onda i koalicionih partnera, dakle, puno ima toga još nepoznatog", kazao je, uz ostalo, predsjednik Mesić.