Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U utrci Antunović i Bandić

Četiri kandidature za čelnog čovjeka zagrebačkog SDP-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za mjesto predsjednika zagrebačke gradske organizacije SDP-a predane su četiri kandidature - Milana Bandića, Davora Bernardića, te Željke Antunović i Ive Jelušića.

Zamjenik zagrebačkog gradonačelnika Ivo Jelušić nakon obilježavanja 90. obljetnice zagrebačkog Agronomskog fakulteta rekao je da su istaknute četiri kandidature - Milana Bandića, Davora Bernardića, Željke Antunović, te njegova. Dodao je da je uvjeren u svoju pobjedu. U kratkom telefonskom razgovoru svoju je kandidaturu potvrdila i saborska zastupnica i članica Predsjedništva SDP-a Željka Antunović. Sadašnji predsjednik Gradske organizacije SDP-a i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te saborski zastupnik SDP-a Davor Bernardić kandidaturu su podnijeli prije nekoliko dana.

Pročitajte i ovo Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? ChatGPT Smije li se predsjednik kandidirati za premijera? Evo što kaže umjetna inteligencija... Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

>> 'Sukob s Komadinom je provokacija s naslovnica'

Inače, čelnik SDP-a Zoran Milanović izvijestio je u srijedu, nakon sjednice Predsjedništva SDP-a, da će na sutrašnjoj sjednici Glavnom odboru stranke predložiti da se sve lokalne SDP-ove konvencije zamrznu, odnosno obustave do okončanja drugog kruga predsjedničkih izbora, kako bi se stranka usredotočila samo na kampanju predsjedničkog kandidata Ive Josipovića. Na sjednicu u srijedu nije došao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, o kojem javnost nagađa da će se kandidirati na predsjedničkim izborima. Milanović je nakon sjednice Predsjedništva istaknuo kako se predsjednički izbori i unutarstranački izbori dva važna posla koja se vremenski preklapaju, pa su odlučili da prioritet stranke budu predsjednički izbori. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene