Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Muškarac u Međimurju prijetio smrću socijalnim radnicama: Napao ih tijekom nadzora

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Međimurska policija u srijedu je uhitila 23-godišnjaka nakon što je ubojstvom zaprijetio službenicama Hrvatskog zavoda za socijalni rad. Njih pet u to je vrijeme obavljalo nadzor nedaleko od Preloga.

23-godišnji muškarac napao je djelatnice Zavoda za socijalni rad koje su bile u nadzoru u međimurskom naselju Prelog i prijetio im smrću

Policija ga je ubrzo uhitila te izvijestila kako je riječ o nasilniku s područja općine Orehovica koji je u srijedu u jutarnjim satima prijetio ubojstvom službenicama područnog ureda Zavoda za socijalni rad. 

Pročitajte i ovo Napad na Centar za socijalnu skrb - 5 "BOJIM SE" Ravnatelj Centra u Ivancu: "Bilo je jako dramatično, nasilni upad koji nije uspio pa onda razbijanje i nakon toga zapaljenje..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nezadovoljan njihovim radom Muškarac prijetio ubojstvom djelatnicama Centra za socijalnu skrb: Mogao bi u zatvor

Pet službenica bilo je u nadzoru u naselju Prelog kada ih je napao 23-godišnjak i zaprijetio im da će ih ubiti, stoji u izvješću policije. 

Prijavljen je zbog prijetnje te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene